אשליות.....

מצב
הנושא נעול.
אשליות.....

אשליות.....
השבוע השליתי את עצמי שקרה לי נס.... כל השבוע היו לי בחילות נוראיות ואפילו הקאות בבוקר, השדיים כואבים ונפוחים, עייפה ועצבנית.. בקיצור כל הסימנים להריון, לא? אלא שזה התחיל עוד לפני הביוץ... אז חשבתי שאולי במקרה אני כבר בהריון יותר מחודש והמחזור הקודם לא היה באמת מחזור... אולי ?? מותר לחלום, לא?? וכבר פינטזתי איך הרופא מודיע לי על עובר בן 8-10 שבועות ששוכן ברחמי..(בעצם שני עוברים, למה לא?) אבל הבוקר, בסה"כ 20 יום לאחר המחזור הקודם... דימום, קצר אבל ממש דם אדום.. איזה יאוש... ולהזכירכן, החלטתי כבר להתחיל טיפולים, אבל קופ"ח לא נותנת לי הפניה לאן שאני רוצה, אז זה מתעכב... כ"כ עצוב לי

קייצית

New member
אוף כל כך מכירה את התחושה

אשליות.....
השבוע השליתי את עצמי שקרה לי נס.... כל השבוע היו לי בחילות נוראיות ואפילו הקאות בבוקר, השדיים כואבים ונפוחים, עייפה ועצבנית.. בקיצור כל הסימנים להריון, לא? אלא שזה התחיל עוד לפני הביוץ... אז חשבתי שאולי במקרה אני כבר בהריון יותר מחודש והמחזור הקודם לא היה באמת מחזור... אולי ?? מותר לחלום, לא?? וכבר פינטזתי איך הרופא מודיע לי על עובר בן 8-10 שבועות ששוכן ברחמי..(בעצם שני עוברים, למה לא?) אבל הבוקר, בסה"כ 20 יום לאחר המחזור הקודם... דימום, קצר אבל ממש דם אדום.. איזה יאוש... ולהזכירכן, החלטתי כבר להתחיל טיפולים, אבל קופ"ח לא נותנת לי הפניה לאן שאני רוצה, אז זה מתעכב... כ"כ עצוב לי
הזאת, האשלייה המתוקה הפנטזיות שמיד מתחילות לרוץ. כל פעם שזה קורה לי זה מזכיר כמה אני באמת רוצה... איזה בעסה שבנוסף לכל הקשיים אנחנו גם צריכות להתעסק בבירוקרטיה. מאחלת לך שקופ"ח יאפשרו לך להיות מטופלת במקום בו את חפצה !!

לכי לעשות בדיקת דם

הזאת, האשלייה המתוקה הפנטזיות שמיד מתחילות לרוץ. כל פעם שזה קורה לי זה מזכיר כמה אני באמת רוצה... איזה בעסה שבנוסף לכל הקשיים אנחנו גם צריכות להתעסק בבירוקרטיה. מאחלת לך שקופ"ח יאפשרו לך להיות מטופלת במקום בו את חפצה !!
לכי לעשות בדיקת דם
אם הדימום הוא לא דימום חזק אלא רק הכתמןת או ניגוב גם לי זה היה בנתנאל ואז באמת התברר כי עוברון בן 8 שבועות שוכן ברחמי...

לפני שלושה שבועות...

לכי לעשות בדיקת דם
אם הדימום הוא לא דימום חזק אלא רק הכתמןת או ניגוב גם לי זה היה בנתנאל ואז באמת התברר כי עוברון בן 8 שבועות שוכן ברחמי...
לפני שלושה שבועות...
היה ממש דימום 4 ימים כמו וסת רגילה.. היום (שזה עוד לא תאריך הוסת) היה דימום אבל קצר (עכשיו כבר אין כלום גם בבדיקה פנימית)

לכי לעשות בדיקת דם תמיד יכולות

לפני שלושה שבועות...
היה ממש דימום 4 ימים כמו וסת רגילה.. היום (שזה עוד לא תאריך הוסת) היה דימום אבל קצר (עכשיו כבר אין כלום גם בבדיקה פנימית)
לכי לעשות בדיקת דם תמיד יכולות
להיות הפתעות נעימות

אין גבול כמה שאנחנו יוכלות לעבוד על

אשליות.....
אין גבול כמה שאנחנו יוכלות לעבוד על
עצמנו... הדמיון והפנטזיות רצות קדימה ומשאירות מאחור את ההגיון... והנה יש לך כבר תאומים בבטן.... עד לנחיתה על קרקע המציאות הקשה
. אז אם את עדיין לא בטוחה, אולי באמת כדאי שתעשי בדיקת דם, כדי לסגור כל סדק של ספק, כדי שתוכלי ללכת הלאה. ובאשר לביורוקרטיה, אין דרך אחרת אלא להיות מאוד אסרטיבית ולנדנד עד אין קץ. בסוף הרי הם יאשרו לך את מבוקשך, אז למה שזה לא יהיה בהתחלה? תחזיקי מעמד, אמא פלוס!

שלום אני נורה מפורום השכן הורים

אשליות.....
שלום אני נורה מפורום השכן הורים
לאחר טיפולים וקראתי את ההודעה שלך באיזה קופת חולים את?גם אני היום עשיתי בדיקה ביתית (חבל לי על הזמן) יצא שלילי (כל פעם שהייתי עושה בדיקה ביתית אף פעם לא יצא שני פסים)למרות שאני חושדת שאני בהריון כבר יומיים יש לי את כאבי הבטן של מחזור אבל לא מגיע לי, התחילו הכאבים שבוע לפני המחזור המיועד ובחילות מאוכל שאוכלת חבל"ז בקיצור לי נראה שאני כן אבל אם המזל שלי בטח לא יבוא טבעי רק בדרך אל המעבדה
למרות שאני לא כל כך מתבאסת כי יצאה לי ילדה מהממת מהמעבדה. כך שלא איכפת לי לחזור לטיפולים. בקשר לקופת חולים יש דרכים להלחם בהם: אני שייכת לכללית וגרה בנתניה ולי עשו בעיות לעשות טיפולים באיכילוב אז בשנה הראשונה העברתי בכאילו את הכתובת לחולון וקיבלתי דרכם את הטופס 17 בשנה השנייה כבר התעצבנתי ורופא המשפחה שלי נלחם עבורי וקיבלתי שני טיפולים באיכילוב ואז אני זוכרת שאמרתי לו מה אני אעשה עם שניים זה לא מספיק ונקלטתי על הטיפול הראשון שקיבלתי, (הפרייה 16 בסה"כ) והיום כשהלכתי לסדר את הוועדות הרופא המטפל אמר לי שהם לא מתווכחים איתי ונותנים לי את איכילוב בגלל ששם הצלחתי(איזה מזל שלא מתווכחים איתי
כי לא התכוונתי לוותר להם אבל לא הייתי צריכה להפעיל מלחמות) אז כעיקרון כבר מחכים לי טיפולים אבל החלטתי שעדיין אני רוצה להמתין ולתת ליובל לגדול עוד קצת ולנסות טבעי .אם לא אני אחזור לטיפולים שנה הבאה

מצב
הנושא נעול.
למעלה