אשלי היום

אור2221

New member
אשלי היום

טוב, אני (כמו שכבר אמרתי פעם) - לא ממש עוקבת אחרי הסדרה, היו לי בחינות, אני לא משתגעת על הפרקים (בתור מישהי שאוהבת את ויקטור וניקי) וחוץ מזה - ראיתי כבר את כולם בקלטות ששלחו לי. אבל הבחינות שלי נגמרו אתמול, ואמרתי - למה לא, בתקווה שאני אפול על פרק נורמלי. במקום זה, נפלתי על האיכסה הזה, האם אשלי יכלה להימרח על ויקטור יותר ממה שהיא נמרחה? הוא בא לנשק אותה בלחי והיא ממש תפסה אותו וקפצה עליו לנשיקה, את הסצינות של בראד וניקי עוד יכולתי לסבול (אני דווקא זכרתי ואהבתי את הפרק הזה, איך שהיא מתלהבת מהאינטרנט, זה היה חמוד נורא) אבל אשלי וויקטור?? איכס, איכס... היא היתה כל כך מגעילה!! טוב, אחרי החוויה של היום, נראה לי שאני אקח עוד פעם הפסקה, את הבעיות של הTEENS היה מספיק קשה לראות פעם אחת. אור.

Dawn12

New member
אשלי היתה מגעילה?

ברור לי שמי שאוהב את ויקטור וניקי בד"כ לא יכול לסבול את אשלי. זה לא הולך ביחד. אבל אני לא מצליח להבין מה היתה הבעיה בזה שאשלי נמרחה על ויקטור אתמול (אולי חוץ מהעובדה שזה היה ויקטור). היא אישה רווקה, הוא גבר רווק, משום מה הוא גורם לה להרגיש טוב עם עצמה (ונראה לי שאפשר להגיד גם ההיפך) אז למה לא? ויקטור פלרטט איתה במשך כל הערב וכל הרעיון של ארוחת הערב היה בעצם שלו. קשה לי להאמין שהוא לא נהנה. ואם כבר פתחנו את סוגיית ויקטור וניקי / ויקטור ואשלי אז אולי הגיע הזמן להכיר את שני ה"מחנות" גם כאן. בפורומים בארה"ב המעריצים בד"כ מתחלקים ל-V&N ו-V&A (אותיות ראשונות של השמות למי שתהה) אז לאיפה אתם משתייכים?
ויקטור וניקי או ויקטור ואשלי?

אור2221

New member
V&N

ALL THE WAY אשלי עוד איכשהו סבירה עכשיו, רק חכו לפרקים המתקדמים יותר. מה העניין בזה שהיא נמרחה עליו? חוץ מהדברים שהיא לא מגלה לו? הכל בסדר. אור.

ים כחול

New member
אני סקרנית לדעת .....

איך ויקטור יגיב כשידע על גניבת זרעו המקודש עלידי אשלי ... מניחה שיותר בסלחנות מאשר אם דייאן הייתה מצליחה לגנוב .
... נראה לי שאת דייאן היה משליך ללא היסוס לכלא נשים על כך..
דווקא היה לי נחמד לראות את דייאן בין הסורגים
ומריסה מגיעה לבקר אותה עם חבילת ממתקים וסיגריות...

Dawn12

New member
../images/Emo58.gif בהודעה למעלה

אולי זה נראה כאילו שכולם כבר יודעים שאשלי גנבה את הזרעונים, אבל לטובת אלה שלא יודעים ולא רוצים לדעת - בואו נמשיך עם ה

V&A בהחלט !!!../images/Emo45.gif

יותר מהממים, יותר מקסימים ויותר מעניינים ביחד!. הצמד v&n קצת אבד עליו הכלח ובאמת שהם מתחילים לשעמם... לעומת זאת לויקטור ולאשלי הנוכחית (איילין הגדולה) לא היתה באמת הזדמנות להיות ביחד. כתבתי פעם שהתקופה שויק היה עם אשלי שאותה גילמה ברנדה לא נחשבת אצלי. אני עדיין מחכה לאיחוד של ויקטור עם אשלי האחת והיחידה- איילין דיוידסון!!! חבל שויקטור במקום לנשק לאשלי לא השכיב את אותה ישר על השולחן של ג'יל.... בעצם על השולחן של ג'ק יכל להיות יותר מעניין...

אור2221

New member
בלכסססס... (ספוילר קטן)

הם עושים לי פריחה וצמרמורת. ואל תבני על SEX SCENES בעתיד (הקרוב או הרחוק)... הריון לא עושה לויקטור את זה, מסתבר.

חבל...../images/Emo58.gif

הכי קטע שרציתי לרשום אתמול שניקי יותר מעניינת עם בראד ומה שבאמת הולך לקרות זה (אומנם לא בעתיד הקרוב) זה שניקי וויק יחזרו ואשלי ובראד יתאחדו שזה גם מעניין לא פחות כי כל מה שאמור לעלות לג'ק את הסעיף מוסיף טעם לכל העסק...

Dawn12

New member
../images/Emo124.gif חצי נצלו"ש

היות והשרשור הזה עומד לאבד את 72 שעות החסד שלו העברתי את השאלה לסקר החדש כדי שכולם יוכלו לענות עליה וכדי שנוכל לקבל תוצאות משקפות קצת יותר.
תוצאות הסקר הקודם: השאלה היתה האם בילי ומק צריכים לספר לראול את האמת על רגשותיהם?
רוב מוחץ (13 אנשים, 87% מן הקולות) רוצים לראות את האמת נחשפת, ומהר ככל האפשר.
קול אחד (6.67%) קיבלה האופציה השנייה - שבילי יתרחק ממק כדי לתת ליחסים שלה עם ראול סיכוי.
קול אחד (6.67%) הלך לאופציה "אחר" וכולנו נשמח לקבל הסבר ממי שהצביע על כוונתו/ה. !That's all folks

A&V כמובן

אשלי תמיד נמשכה אליו ורצתה אותו. ויקטור משחק באנשים ולא החלטי, מניאק. גם לא נראה משהו בכלל (אוחצ'ה מזעזעת
) אשלי הרבה יותר כיפית מאשר ניקי, והשילוב AnV יותר מוצלח לטעמי. חוצמזה שזה מלווה בעימותים עם ג'ייק, יש משהו יותר טוב מזה?

למעלה