אשלי הפכה לברונטית!!!

M a n c h y

New member
אשלי הפכה לברונטית!!!

לאחר התקופה כשחורדינית של מרי קייט, הגיע זמנה של האולסן השנייה לנסות... קבלו את התוצאות.

mayosh4

New member
אממ...

וואי ראיתי את תהמונה הזו והייתי מטוחה שזו מק!! למרות שלא רואים אותה בבירור אני כבר מרגישה שכדאי לה לחזור לבלונד... ומי שראה היום מזל תאומות הרביח! היה פרק מהמם.. איזה חמודות הןןןןןןןןןןןן הלוואי עלי תאומה! יואו אבל היום... מה הן עשו לעצמן??

olsen cool

New member
בדיוק באתי לפרסם

למרות שזה נראה קצת מזוייף. אני מקווה שזה לאיזה תפקיד שהיא קיבלה או משהו כי אני ממש אבל ממש מעדיפה את הבלונד,תאומות חומות?זה ממש לא מגניב,מילא מרי קייט עשתה כי היא רוצה להראות שונה אבל עכשיו גם אשלי אוףףףף,לפחות אם היא צבעה אני מקווה שזה נראה יותר יפה מאשר בתמונה.

0rin

New member
זה לא נראה מזוייף

מתאים להן להיות ברונטיות וגם בלונדיניות.. ולאפרת.. למה אם הן תאומות עם שיער חום זה הופך אותן למכוערות ולא מגניבות? או בכלל תאומות עם שיער חום זה מכוער או לא מגניב?? ורק בלונד יפה? לא מסכימה

MK and ash

New member
היא לא התכוונה לזה... אני חושבת

אני חושבת שאפרת התכוונה לזה שפעם הן היו בלונדיות עם עיניים כחולות אז מה פתאום הן נהיות חומות? כאילו זה לא שזה מגניב ובגלל זה הן עושות את זה... אני צודקת אפרת?

olsen cool

New member
כן../images/Emo45.gif

כאילו תעשו השוואה בין מרי קייט ואשלי שהן בלונדיניות לזה שהן חומות,ברור שבלונדיני יותר מתאים להן וזה גם הרבה יותר מגניב. זה לא שיש לי בעיה כלשהי עם תאומות שיש להן שיער חום,פשוט להן זה לא ממש מתאים

0rin

New member
היא נראית קצת מוזר../images/Emo113.gif../images/Emo182.gif

כמו שבהתחלה מרי קייט נראתה מוזר עם שיער כהה.. עכשיו לאט לאט השיער של מרי קייט מתבהר.. ואני חושבת שאשלי צבעה לחום/שחור כדי להעביר מסר שזהו נגמרה תקופת התאומות להיפטר מהבלונד ולהתחיל משהו חדש..וזה בא ע"י שינוי צבע השיער...

חחח גמני הייתי בטוחה שזאת מרי קייט

היא נראית מוזר...הצבע הזה לא ממש יפה...בלונד הרבה יותר יפה לה

../images/Emo187.gif../images/Emo113.gifלאאא../images/Emo7.gif

התאומה היחידה שנשארה בלונדינית עכשיו צבעה לחום
אוף. טוב נו. נקווה שזה ימאס לה מהר והיא תחזור לבלונד

olsen cool

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo45.gif

יחי הבלונד ז"ל. טוב אני מתארת לעצמי שאחרי כמה זמן אני אתרגל לזה,כמו שהתעצבנתי שמרי קייט צבעה ואחר כך זה עבר.

שירנאעה

Well-known member
לא !

זה כאילו מכבה אותה . לא מספיק היא שקטה מ-מק , ותמיד נראת לנו בדיכי , בתקופה האחרונה , ועוד עכשיו נוסף לכל צבעה לחום , במקום שתיהיה קורנת עם הבלונד שלה \: מאכזבת . כאילו עכשיו מק עם הבלונד , מה הם מנסות לעשות ? לשגע אותנו ? שיראן3>

למעלה