אשלי וויקטור

אשלי וויקטור

הסיפור בניהם נגמר למה חזרו לנושא הזה שוב
נמאס נגמר חרשו על זה.... כנראה לא היה להם מה לעשות אז טחנו את זה עוד הפעם...

רונית1

New member
כדי שנרגיש שיש סיכוי אולי שהם כן

יחזרו בכל זאת. ושיהיה ברור לכל שאשלי לא התגברה על ויקטור וויקטור ממש לא מעוניין בדיאן.

מה היה עם אשלי וויקטור היום../images/Emo35.gif

ליבנו את העניינים קצת, או שעדיין יש מתיחות ביחס זה לזו
היה פרק שווה, או שאי התגובות מעיד על כך שלא היה פרק משהו

Pete® Pan

New member
כל הקטע הזה בכלל דפוק לגמרי ../images/Emo46.gif

פתאום הם מאוהבים...! זה נראה ממש כאילו הצמיחו את הרומן הזה במיוחחחד בשביל עלילת נקמת ז'בו - להוסיף לזה גם איזה טאצ' רומנטי... שימו לב שהם נהפכו מאוהבים בין לילה. אני מודע להיסטוריה שבינהם... אבל לשמוע את וויקטור חוזר ומצהיר על אהבתו שוב ושוב בפניה והיא לא שמה קצוץ - פאק! זה נראה לי מאוד מוגזם... בזמן כה קצר, פתאום, ככה סתם Out of the blue ובעיתוי שמתאפיין במילים "צרוף מקרים" (למרכאות פה יש תפקיד של כפולות ומכופלות) - בדיוק כשוויקטור מתכנן נקמה מתוקה, הקריצו את אשלי עליו... COME ON!!!

Dawn12

New member
לא לגמרי מסכים

תומאס ונינה הן דמויות בלי שום היסטוריה משותפת ותוך כמה חודשים אנחנו אמורים להאמין שהם מאוהבים עד מעל הראש. לאשלי וויקטור יש חתיכת היסטוריה עם כמה שנים טובות ביחד, נישואים, הפלה - אלה דברים שמבטיחים שהקשר ביניהם לעולם לא יסתיים בצורה מוחלטת. אני לא חושב שהצמיחו את העלילה הזאת בשביל הסיפור עם ז'בו אלא יותר בגלל החזרה של איילין לתפקיד אשלי. זה היה די ברור ברגע שהיא חזרה היחסים שלה עם ויקטור יצופו מחדש בשלב מסויים. עברו הרבה חודשים עד שאפשר היה לכתוב לה את הסיפור הזה, אבל זה בעיקר בגלל שהיא היתה צריכה לסגור קצוות של אשלי הקודמת (רפאל ויצירות האומנות, הנישואים שלה לקול). כשהגיע כבר הזמן שבו אפשר היה לזרוק אותה שוב אל ויקטור - גם העלילה עם ז'בו כבר היתה באוויר. בסך הכל נראה לי שהשילוב בין שני הסיפור דווקא תרם כאן, והוכיח פעם נוספת שני דברים שכבר היו ידועים: 1. ויקטור הוא אדם כוחני ונקמן שהחברה שלו תמיד תהיה בעדיפות ראשונה. 2. אשלי, לא משנה כמה פעמים היא תיפגע על ידו, תמיד תחזור לקבל עוד. בדיוק כמו שבראד אמר אתמול - ויקטור בשבילה הוא כמו התמכרות לאלכוהול.

שמיצית

New member
ויקטור ניומן - נשיא ארה"ב

היה פרק דבילי ומשעמם, לדעתי... חוץ מהמפגש של ויקטטור עם ונטורה... קודם כל, זה מוזר שאריק בריידן "הרשה" לתסרטיאים שהדמות שלו תביע כזו הזדהות עם ג'סי... אבל מה שהיה מצחיק זה כל הרעיון של הצטרפות לפוליטיקה.. הם דיברו על בחירות 2004, אז לדאבוננו כבר לא נזכה לראות מתחרה נורמלי לקרי ובוש העילגים.. אבל היה מצחיק! מחזיקה אצבעות ל-2008 .. LOL

Pete® Pan

New member
../images/Emo26.gif ממש, אבל ממש (../images/Emo70.gif) לא...

קודם כל, עוד לא שמענו את תומאס או את נינה מצהירים אחד לשניה על אהבתם הנצחית... דבר שני, תומאס ונינה ביחד יותר זמן. דבר שלישי, צירוף המקרים הזה (ז'בו + אשלי וויקטור) נוחים מדי, אתה חייב להודות. דבר רביעי - וויקטור לא היה מוכן לשממממוע על ילד נוסף עם ניקי, כשמדובר בילד שלו, בזרעו! עכשיו פתאום אין לו שום בעיה להיות עם אישה שנושאת ברחמה ילד של גבר אחר?! (להזכירך, מדובר פה בוויקטור ניומן!) משהו כאן לא מסתדר, יש כאן סתירה רצינית של הדמות של וויקטור - זה לא מציאותי, במיוחד כשכולנו יודעים איך הדמות של וויקטור בנוייה...) עוד משהו לגבי נינה ותומאס - גם אם היה לך קייס להבאת הדוגמא הזו כדי לשכנע ש"וויקטור ואשלי" זה כלל לא מוזר תחת הנסיבות הללו, אז הייתי אומר לך שיש כאן שתי בעיות: 1. תומאס ונינה הצהירו על אהבתם מוקדם מדי לדעתי. 2. וויקטור ואשלי - גם כן. מאחר ונינה ותומאס לא הצהירו על אהבתם (זה הרי ברור שהם מאוהבים, אבל לומר את זה, ולדעת את זה בכלליות - זה דבר אחר לחלוטטטין!), מספר 1 מבוטל, מספר 2 - ממש לא! ו... כבר אמרתי שלדעתי העבר של וויקטור ואשלי לא מכפה על הטפשות הזו...

Pete® Pan

New member
עוד משהו...

ניתן להסביר את הסתירה בדמותו של וויקטור, רק בדרך אחת: התסריטאים רוצים אקשן ומוכנים לזלזל בנו, הצופים בשביל להשיג את זה...! הפילו לו את אשלי פתאום מהשמיים...

Dawn12

New member
אז ככה

קודם כל, מסכים איתך שהדוגמא של תומאס ונינה לא היתה מתאימה. למעשה, תומאס ונינה לא מתאימים בעצמם, ולהשתמש בהם בתור דוגמא כדי לבסס איזו אמירה זה כמו דיאן ביום רע (פתטי).
כבר היה לנו דיון כאן פעם על זה שויקטור הרבה יותר סלחן כלפי אשלי מאשר כלפי ניקי. לא ברור למה זה ככה, האם בגלל שהרגשות שלו כלפי אשלי עמוקים יותר ולכן הוא מוכן לסלוח, או דווקא להיפך - כי פחות אכפת לו מאשלי ולכן הוא מוכן להתפשר איתה הרבה יותר. אם אתם שואלים אותי, אני נוטה יותר לכיוון הסיבה השנייה. לא שפחות אכפת לו מאשלי, אבל ברור לגמרי שמה שהוא מרגיש כלפיה אינו משתווה לאהבה שלו אל ניקי. כמובן שויקטור, מעצם היותו ויקטור, לעולם לא יודה בכך ובכלל - עם ההתנהגות המבזה והגועלית שלו בימים האלה לניקי קצת קשה להאמין שעדיין יש לו רגשות כלפיה, אבל ככה אני חושב. הסיפור של אשלי וויקטור לא היה גמור. נקודה. הכותבים היו חייבים להעלות אותו שוב, ולו רק בשביל הכימיה הקיימת בין איילין ואריק, שלא שוחזרה עם אף אחת מהמחליפות שלה. לכן, אני לא חושב ש"זרקו" את אשלי על ויקטור כי הרומן ביניהם היה מתחדש בשלב כזה או אחר, אין בכלל שאלה לגבי זה. הצהרת האהבה שלהם ממש לא היתה מוקדמת מדי לדעתי, מסיבה אחת פשוטה - הם אף פעם לא באמת הפסיקו לאהוב זה את זו. שוב, האהבה של ויקטור כלפיה שונה מאוד מהאהבה שלו כלפי ניקי, אבל רק בגלל שהקשר שלהם דעך עם השנים (כתוצאה מכך שאיילין לא היתה בתפקיד) לא אומר שהאהבה נשכחה. ואם מסתכלים על זה ככה, אני לא רואה שום סתירה בדמות שלו.

אני מסכים עם שחר בדיון הזה...

והאמת שגם הקאמבק הזה לא היה ממש אאוט אוף דה בלו לפי דעתי... זה נבנה בהדרגה... ולהסטוריה יש חלק גדול במשוואת האהבה-מערכות יחסים. הסטוריה יכולה לתרום לקירוב בין אנשים שהתרחקו די במהירות, להסטוריה יש כוח והיא יכולה להחזיר רגשות ש"לכאורה" נעלמו מתחת לפני השטח....

למעלה