אשל פשטי

marillion

New member
אשל פשטי

אשל פשטי הוא אבא של גב...ולא!!הוא לא מיליארדר כפי שנכתב בפורום הזה...זאת אומרת מיליארדר לא בטוח אבל מרצה לאסטרטגיה באוניורסיטת חיפה כן בטוח. אני אישית מאוד התרשמתי ממנו מקריאת דבריו בקיר הפייס שלו,במהלך התוכנית תמיד מנסה לזרום עם הכותב בלי קשר לדעותיו,שום מילה מיותרת,בן אדם ממוקד ולעניין והכי חשוב יודע לא להוסיך מילה כשהמצב מתבקש בדיעבד התברר לי לכל דבר שרשם וקשור ל24/7 הוא התכוון במלוא הרצינות ... לדוגמה דניאל טרקאי(השירשורים עדיין במקום ולמי שיש זמן וסבלנות מוזמן להתרשם)...זכור לי דבר אחד שצד לי את העיניים...הוא אמר על דניאל שהיא המתמודדת היחידה שיודעת לשחק את המשחק כמו שצריך אני קראתי את דבריו ועצרתי לחשוב...ולבסוף אחרי שטחנתי את ההערה שלו בלי סוף לא נותר אלה להגיד וואלה!!...הרבה חומר למחשבה

andy181

New member
אוייש נו באמת...בוא נעשה הסכם מעכשיו

שתומכי גב\ קרן יפרגנו להם כמה שבא להם בפורום ואנחנו תומכי דניאל לא נגיד עליהם אף מילה רעה ולהפך כמובן. התוכנית הסתיימה לפני חודשיים למי ששכח, אז במקום להתעסק בעבר בואו נפרגן למתמודדים שאנחנו אוהבים ונתעלם ממי שאנחנו לא אוהבים.

שזטערי

New member
זה בדיוק מה שאני עושה כל הזמן

מפרגנת לזוג האהוד עלי, ליהי ובן, מביאה כתבות עליהם. ומכבדת את דעותיהם של האחרים. לכל אחד יש את הזכות לאהוב ולתמוך במי שמוצא חן בעניו, חבל לבזבז אנרגיות כדי לנסות לשכנע אותם להרגיש אחרת. על רגשות אי אפשר להתוכח. צריך רק לקבל ולכבד. בסך הכל כמעט כל משתתפי התוכנית היו אנשים נחמדים.

קונדור10

New member
קבלי לייק חזק !

ככה צריך להיות . מציע גם לא להיות כל כל ציניים לפייס הרשמי של קרן הנשים המקסימות האלו מזכירות לי שפעם היינו הרבה פחות ציניים .....

andy181

New member

marillion

New member
andy181

האמת שלא בדיוק יודע איך לעכל את דברייך.במהלך התוכנית יצא לי להיכנס לדף הזה מידי פעם ומה שראיתי...אני לא יודע איך מסך המחשב היה מסוגל לסבול את מה שנכתב.לכן הצעתך שבאה בתזמון כזה ניראת כמו...50% פוליאסטר ו50% משהו אחר,אבל גם סינטטי... תחשבי על בניין דירות שבו גרים שכנים בעלי דעות פוליטיות שונות,אבל אדיין למרות הכל יכולים להתנהל ביחד תוך כבוד הדדי. כמו בחיים האמיתיים... אני רק יכול להגיד לך בביטחון מלא שכל מה שייכתב(אין לי כרגע שום תוכנית מוגדרת) יהיה ענייני,בלי שום תסרית דימיונית שחלמתי מה רע בלשנות קצת את ההרגלים של הפורום הזה?תמיד יש מקום לשיפור...כמובן שזו רק דעתי

למעלה