אשמה בנפילה

אשמה בנפילה

לפני חצי שנה הלכתי לבקר חברה שרק עברה לגור ברמת גן. תוך כדי הליכה במדרכה, נפלתי ולא יכולתי לזוז מכאבים. התקשרתי לחברה שהדמינה לי אמבולנס. בזמן שחיכינו לאמבולנס ראיתי שממש לידי היה מכסה כזה של ביוב שהיה בולט במדרכה. הגעתי לבית חולים ואמרו לי שיש לי שבר בכף הרגל, הייתי חודשיים בבית עם גבס, לא שילמו לי משכורת ובנוסף נעדרתי מהלימודים המפרכים שלי (אני סטודנטית שנה א' לפסיכולוגיה). מה אני יכולה לעשות בנושא ? האם אני יכולה לתבוע מישהו על זה ?

כן- ניתן לתבוע את העירייה

שלום לך, יש פסקי דין רבים שמטילים אחריות על עיריות במקרים של נפילות כתוצאה ממכסי ביוב בולטים, אשר נמצאים באופן חריג ויוצא דופן במדרכה. חשוב לצלם את המפגע. כלומר- את המדרכה ואת מכסה הביוב הבולט. לסיכום, כן את יכולה לתבוע את העירייה בגין הנפילה שלך. היות ומדובר בתיק לא קטן, שבר ברגל, אני מציעה לך לפנות לעו"ד שמתמחה בתביעות רשלנות על מנת שהוא יסייע לך לתבוע מהעירייה את הפיצוי המלא אשר מגיע לך. נ.ב. חשוב לשמור את כל האישורים הרפואיים, הקבלנות על הוצאות, אישורי מחלה והעדרות, וכל מסמך הקשור לנפילה. בברכה,

צאט ניק

New member
תשובה

את יכולה לתבוע את עירית רמת גן שלה יש אחריות לשמירת תקינות המדרכות והכבישים שבשטחה המוניציפלי ואחריות (חובת זהירות) כלפי ציבור הולכי הרגל. ושוב אחזור על המלצתי הקבועה בעניינים כאלה לצלם! לתעד! סמוך ככל האפשר למועד המקרה לפני שיהיה שינוי במצב בשטח.

למעלה