אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי

no perfect

New member
אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי

הייתי רוצה לדעת מה יהיה איתי מבחינת לימודים וזוגיות בשנים הקרובות. ועוד שאלה אתם חושבים שאם אני מרגישה שהכול קורה לטובה ושמישהו מכוון אותי זה באמת נכון או שסתם נראה לי. תודה מראש!

יקירתי

השאלות לגבי לימודים וזוגיות הם כלליות מידי - ולא התקבל מידע על זה בתיקשור מרחוק. לגבי התחושה שמישהו מכוון אותך- אני בהחלט חושבת כך. בשבילי זו דרך חיים. אני מאמינה שאנו מוקפים באנרגיות שפועלות לטובתנו - יש הקוראים לזה מלאכים, אנרגיות, יישויות או בכל שם אחר. אבל את כנראה חשה את הכיוון וההדרכה שהם נותנים לך, דרך האינטואיציה הגבוהה שלך - דעי להקשיב לזה ולפעול לפי זה.

tagademalhuta

New member
לכל אחד יש מדריך.

שמטרתו לעזור ולכוון את האדם לדרך המתאימה לו ביותר, ליעוד שלו.

smailie

New member
אם כך

מדוע אני רק נכשל כל הזמן, מתאכזב וגם מרגיש מנוצל? ההרגשה שלי היא, שאם כבר יש מישהו שמלווה אותי, הוא רק עסוק בלבלבל אותי ולתת לי "עצות אחיתופל".

tagademalhuta

New member
:)

אני לא יודעת למה אתה מקשיב, להנחיות המדריך- שלעולם הם לטובתך, הגם נראה לך שלא. או לתחושות שלך לגבי מה אתה צריך לעשות- ויתכן בלבול בכך. איך אתה מדבר עם המדריך?

smailie

New member
התיקשור שלי עם המדריך

הוא יותר אינטואיטיבי באופיו. לאו דווקא באמצעות דברים שאני אומר או מבקש ממנו במפורש בשפת בני - אדם רגילה.

לכל אחד מדריך-לא כל אחד בתדר של הבנה

של ההדרכה, השאלה שלך קשה, והתשובה מורכבת, ולא קשורה לתיקשור, אתה יכול לקבל יעוץ בתיקשור , ולעבור תהליך אימון אישי , מה שיסביר לך את מה שאתה מרגיש . אף אחד חוץ ממך לא יכול לתת לך עצות אחיטופל.. בהצלחה ואהבה אריאלה

smailie

New member
תודה רבה, אריאלה!

אבל התיקשור וההגעה למצב אופטימלי ורצוי עדיין נראית לי מסובכת למדי.

למעלה