אשמח אם תוכלו להמליץ לי על עורכי דין להגירה

אשמח אם תוכלו להמליץ לי על עורכי דין להגירה

עורכי דין בטורונטו. אני בעיקרון מחפש עורך דין שישקיע מאמץ לנסות לשפר את הסיכויי הגירה. תודה,

מה זה "לשפר את הסיכוי להגירה"?

ילמד אותך צרפתית? יחתן אותך עם הבת שלו?

למשל שיתן תשובות אמינות

כזה שאני ארגיש שהוא מנסה לעזור יותר מאחרים. אתה מבין? אולי הבנת גם לפני זה.

בעקרון עורך דין לא יכול לשפר את סיכויי ההגירה

הוא יכול לא להזיק או להזיק, הוא לא יכול להועיל או לשפר את הסיכוי. הטפסים ברורים, הקריטריונים פשוטים. או שאתה עומד בהם או שלא. מה שעורך דין טוב עושה הוא לוודא שאתה מביא את המסמכים התומכים מהרשימה (הרשימה פשוטה וברורה), ולהקליד בלי שגיאות את טפסי הבקשה. הוא לא יכול לזרז, והוא לא יכול להמציא השכלה או ניסיון בעבודה שאין לך. אם הוא ישר הוא גם לא יכול למצוא לך מעסיק פיקטיבי. אבל אם אחרי כל אלה, אתה בכל זאת לא מעוניין לנסות לבד אתה יכול לפנות ללני. היא נחמדה, יעילה, דייקנית ומדברת עברית. אני לא נותן שום אחריות אבל להערכתי היא לא תגרום לך נזק, וגם זה משהו. Lani Gozlan Barrister & Solicitor 603-10 St. Mary Street Toronto, ON M4Y 1P9 Tel: (416) 964-7224

drz400e

New member
תתפלא , יכול דוקא

אנחנו נכנסנו למשרד עו"ד עם 76 נקודות, יצאנו עם 90...

אבל היו לכם 90 נקודות כל הזמן

זה לא שהוא צייר לכם על המצח 14 נקודות שלא היו שם קודם, פשוט *חשבתם* שיש לכם 76 נקודות והוא גילה לכם שבעצם יש 90.

drz400e

New member
וזה לא נקרא לשפר את סיכויי ההגירה...?

האמת לא מדובר כאן על סיכויים , כי הם היו 100% עם 76 נקודות , ונשארו 100% גם עם תשעים , אבל אם היו לנו , נגיד , 74 נקודות , אני חושב שתסכים שפגישה איתו היתה משפרת את הסיכויים קמעה. ואגב , ה76 נקודות היו אחרי הרבה שיחות , פורומים באינטרנט שנקראו לעומקם וניתוח מעמיק של אתר ההגירה. מה לעשות , לפעמים אין כמו בעל מקצוע.

למעלה