אשמח אם תוכלו לעזור לי

אשמח אם תוכלו לעזור לי

אני בת 32 , אמא לילד, אני הנדסאית אדריכלות שלא עובדת במקצוע, אני עובדת בתור רכזת אדמנ' בבנק (דרך חב' כ"א) ומחפשת כיוון, מחפשת עבודה שתתן לי הרבה סיפוק בחיים , מחפשת כיוון חדש. אני נשארת בעבודה הנוכחית כיוון שהשעות מאד נוחות לי , אני עובדת עד 13:00 , העבודה ליד הבית. אני מאד אוהבת אומנות ויצירה , אני מתלבטת אם להמשיך ללמוד תואר ראשון אבל כל כיוון שאני מנסה לבדוק לא מעניין אותי (חקרתי כל מיני תחומים) , אני בהתלבטויות כבר כמעט שלוש שנים, מחפשת כיוון ולא מוצאת, ומרגישה שאני מבזבזת את החיים , שאני לא ממצה את היכולות שלי. מה לעשות? למישהו יש רעיון? תודה וערב טוב.

בשמחה!

הי אמא של בוני, מה הסיבה שהחלטת לא לעבוד במקצוע שלמדת? מעבר ליצירה ואומנות , שיש בתחום שלמדת, מה עוד משך אותך ללמוד את התחום? הרבה פעמים אנשים מתרכזים בלחפש מקצוע, לקרוא לעיסוק בשם ועצם החיפוש אחרי ההגדרה המדויקת, מפריע להם להתבונן על הדברים באופן הרחב ביותר, בלי לקרוא לזה בשם בשלב זה. בעולם ללא מגבלות, איך היית בוחרת להעביר את הימים שלך? מה היה הופך אותם למספקים, לממצים? מה צריך להיות ביומיום שלך כדי שתרגישי טוב? מה היכולות שלך שחשוב לך למצות? בהצלחה!! אילת לבנון אימון אישי וייעוץ קריירה

תודה על התשובה- בנוגע לשאלות...

עבדתי במקצוע בכמה מקומות עבודה , המקצוע גם לא עניין אותי וגם מצאתי שאני ממש לא מוכשרת למקצוע (חסרה לי הראיה המרחבית ואולי גם היצרתיות), מה שמשך אותי ללמוד את המקצוע היה היצרתיות שציינת.

הי שוב

הי אמא של בוני, אני מזמינה אותך להתבונן בעצמך, בנסיון שעברת כדי ללמוד על עצמך, על היכולות שלך, הצרכים שלך והרצונות שלך. אני מבינה שלא אהבת את המקצוע ואת חשה שאינך מתאימה לעסוק בו. מה את כן רוצה לקחת מהעיסוק הקודם לעיסוק הבא שלך? וכן,לא ענית על השאלות הבאות: בעולם ללא מגבלות, איך היית בוחרת להעביר את הימים שלך? מה היה הופך אותם למספקים, לממצים? מה צריך להיות ביומיום שלך כדי שתרגישי טוב? מה היכולות שאת מזהה בעצמך שחשוב לך למצות? בהצלחה!! אילת לבנון אימון אישי וייעוץ קריירה

למעלה