אשמח אם תוכלו לענות על הסקר הבא .

ELIELI22

New member
אשמח אם תוכלו לענות על הסקר הבא .

שלום לכולם, אני צריך עזרה סקר לטובת עבודה סמנריונית . שלום , אני כותב עבודה סמינריונית , ואני זקוק לעזרתך במספר תשובות . השאלות בעיקר נוגעות לקורס המבוא , כך שכל מי למד קורס מבוא למדעי המחשב מוזמן לענות . (שינויים קלים ביחס לסקר הקודם). <1 באיזו שנה למדת את קורס המבוא? 2> באיזה מוסד למדת את קורס המבוא? (מהו שם המוסד) 3> מה היה אופי קורס המבוא הראשון שלמדת ? א. אופי תכנותי בלבד, התמקדות בתכנות . ב. אופי תכנותי, בדגש על אלגוריתמים . ג. אופי תכנותי, בדגש על אלגוריתמים, יעילות, כתיבה נכונה . ד. אופי לא תכנותי בדגש על אלגוריתמים . ה. סקירה כללית של מדעי המחשב, הכוללת את כל הנושאים המוזכרים בא'-ד', כולל כתיבת קוד בקורס . ו. סקירה כללית של מדעי המחשב, ללא כתיבת קוד. ז. אחר פרט : 4> מה הוא האופי המתאים ביותר לקורס המבוא לטעמך? א. אופי תכנותי בלבד, התמקדות בתכנות . ב. אופי תכנותי, בדגש על אלגוריתמים . ג. אופי תכנותי, בדגש על אלגוריתמים, יעילות, כתיבה נכונה . ד. אופי לא תכנותי בדגש על אלגוריתמים . ה. סקירה כללית של מדעי המחשב, הכוללת את כל הנושאים המוזכרים בא'-ד', כולל כתיבת קוד בקורס . ו. סקירה כללית של מדעי המחשב, ללא כתיבת קוד. ז. אחר פרט : תודה על ההשתתפות ויום טוב .

e s a l

New member
עונה

1. ממ... שנת לימודים ראשונה... שנה לועזית 2004 2. אוני' תל אביב 3. ה. 4. ה

immortalus

New member
לא שאלת את זה כבר?

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1428&msgid=107204872&archive=1

ELIELI22

New member
נתבקשתי לשנות...

אמרו לי שללא כלילת מוסד הלימוד בסקר , זה קצת בעייתי . אז אני משפר משנה , ומעדכן . אני שואב מחדש את כל הנתונים . פעם קודמת אספתי 20 תשובות אני מקווה הפעם לעבור את ה30 .

ELIELI22

New member
מקפיץ .זהו סקר שונה . אשמח אם תוכלו לענות

יש 2 הבדלים קטנים שאותם אני חייב להוסיף , אני אוסף את כל הנתונים מחדש . אשמח אם תוכלו לענות לי זה יכול לעזור לי . הסקר שונה מהקודם . תודה ויום טוב .

למעלה