אשמח אם תוסיף הבהרה-

birka

New member
אשמח אם תוסיף הבהרה-

פנתה אלי למייל (שמופיע בחתימה, אך לא למטרה שלשמא היא פנתה) מאמנת אישית... והציעה לי עזרה "בבעיותיי".
עם כל הכבוד, אין מקום לפניות כאלה.

אם מישהו מעוניין להציע עזרה, בשמחה- אבל במסגרת הפורום, לא להציק במסרים. אם ממש חשוב לו לפרסם עצמו, יש חתימות- וכל משתמש יחליט לבד האם לפנות לאותו נותן שירות.

משה רון

New member
את יותר מצודקת

האמת שאין לי שליטה על פניה דרך מסרים אישיים,ובמקרה כזה
כל מקבל מסר ועמדתו בנושא.
תופעה מוכרת בפורומים, אנשים שמנסים לפרסם את עצמם ע"י כתיבה ופניה למשתתפים.
פרסום אישי ע"י תגובה להודעה, והצעה לקבל עזרה או שירות מסחריים,אסור בפורומים.
אפשר להשתתף בדיון ולהביע דעה כאיש מקצוע, בצורה שהמשתתפים יבינו שיש כאן
אפשרות לפנות אך לא בהצעה מפורשת.
מותר לצרף חתימה אישית כולל קישור לאתר או אימייל.
במידה ומקבלים פניה לא רצויה במערכת המסרים אפשר לבקש מהשולח להפסיק לפנות או להתעלם.
במקרים בהם יש הרגשה של הטרדה כלשהיא אפשר לפנות להנהלת הפורומים, או דרכי, במסר עם בקשה לטפל
במקרה המסויים.
מקווה שההבהרה ברורה ותישמר הפרטיות של המשתתפים בפורום.
משה רון

birka

New member
תודה..

birka

New member
מאמנת אישית בשם רונית פנתה אלי,

הודעתי לה שאיני מעוניינת- היא בחרה להציע את שירותי האימון אישי שלה בשנית- אני לא מתיימרת להיכנס לאף אחד כאן לכיס או לעולמו האישי, אך בוודאי שיש אלטרנטיבה בעולם על פני אחת שבוחרת לתקוף אדם שפורס את נפשו כאן בצורה אינטימית. היא הוזהרה שמבחינתי היא ספאם, ואני כותבת לכם- כי מעולם לא הרגשתי מותקפת כך באף פורום בו לקחתי חלק, ואני בתפוז כעשר שנים. כך לא מתנהלים.

משה רון

New member
"מאמנת אישית"

ה"מאמנת" הזאת פנתה גם אלי במסרים בהצעות שונות לגבי אופי הפורום, אני בחרתי לסרב.
פניתי עם תלונתך להנהלת הפורומים בתפוז כדי להתייעץ לגבי הנושא.
1 - כל זמן שהפניה לא נעשתה בגלוי בדף הפורום, אין לי אפשרות לחסום אותה או כל אחד אחר.
2 - במידה והיא פנתה/פונה אליך דרך תיבת המסרים יש לך אפשרות לחסום אותה, כך שלא תוכל לשלוח לך מסרים.
3 - במידה והפניה נעשתה דרך כתובת האימייל שלך שאת מפרסמת מיוזמתך, אין להנהלת תפוז מה לעשות.
מה שאת יכולה לעשות, זה להודיע לה שאינך מוכנה לקבל ממנה כל דואר או הודעות, ובמקביל לדווח על ההודעה
לgmail.com כספאם.
אולי כדאי גם להתעלם מהפניות וברגע שתתעלמי הן יפסקו.

למעלה