אשמח אם תעזרו לי

• פותח הנושא ל3
  • פורסם בתאריך

ל3

New member
אשמח אם תעזרו לי

שלום

אני לא יודעת אם זה הפורום המתאים לשאול את השאלות הנ"ל אך אם יש לכם את האינפורמצייה הרלוונטית אשמח אם תעזרו לי:
אני מעוניינת בלימודי הסבה לעבודה סוצאלית כשהשאיפה שלי היא להיות פסיכותרפסטית. האם יש מסלול ישיר לכך ? האם אני צריכה ללמוד הסבה ולאחר מכן תואר שני ולאחר מכן התמחות מסוימת? אשמח אם תעשו לי סדר בדברים
במכללת אריאל הודיעו לי שעל סמך נתוני התואר הראשון לא תהיה בעייה להתקבל אך צריך לעבור ראיון. מהו אותו ראיון ומה נשאל בו? האם מישהו מכיר את התוכנית במכללת אריאל? ועוד שאלה האם אפשר להיסתדר עם הלימודים הנ"ל כשיש פעוט בן שנתיים בבית?

בתודה מראש וסליחה על ריבוי השאלות

יקירה

אריאל היא אוניברסיטה לכל דבר ועניין החל משנת 2012 ולא מכללה!! נא לדייק

ל3

New member
תודה על התיקון ובכל זאת

חשבתי לקבל פה אינפורמצייה ולא תיקון טעות מילולית. בכל אופן, חבל שמעבר "להאיר את עייני על הטעות" לא יכלת גם לשתף באינפורמצייה

אם את בוגרת מצטיינת של תחום אחר, תוכלי

לנסות להתקבל לתוכניות ההסבה הישירות לתואר שני שיש בחלק מהאוניברסיטאות
אם את לא מתקבלת, תצטרכי לעשות הסבה לתואר ראשון, ואז שני.
בנוגע להסתדרות עם הלימודים עם פעוט בבית - חסרים נתונים - כמה עזרה יש לך, כמה זמן פנוי זה מותיר לך וכד'

אם אני לא טועה, כל תוכניות ההסבה, למעט

בר אילן הן ישירות לתואר שני.
נדמה לי שכולל הכשרה מקצועית ופרקטיקום, מדובר בין שלושה לארבעה ימים בשבוע (תלוי בשנת הלימודים ובמקום הלימודים) למשך שלוש שנים.

אלה תוכניות די עמוסות, אבל רוב האנשים ששאני מכירה שלומדים בהן, גם עובדים במקביל במשרות חלקיות - וחלקם גם מגדלים ילדים.
יחד עם זה - זה באמת לא פשוט, ובאמת תלוי מאוד במסגרות התומכות שיש לך, וגם במקומות ההכשרה שאת מקבלת (שעות הכשרה אחר הצהרים, נוקשות וגמישות בימי ושעות ההכשרה וכדו').

למעלה