אשמח אם תעזרו לי

jfibush

New member
אשמח אם תעזרו לי

שלום לכם,
נחמד לדעת שיש כאן עוד אנשים שעוסקים בנושא של חלומות צלולים!
כבר יותר מחודש שאני מבצע בדיקות מציאות במשך היום, וללא תוצאה ממשית. פעם אחת, לפני כשלושה שבועות במהלך החלום סוג של עשיתי בדיקת מציאות, ומיד לאחר מכן התמונה התחלפה לתמונה של עין גדולה, וברגע זה הבנתי שזה חלום, אך לצערי ההכרה חלפה תוך שניות ספורות.
מאז לא קרה משהו דומה לצערי. רוב החלומות שלי די לא הגיוניים, כך שלכאורה קל להבין שמדובר בחלום, אך כאשר אני נמצא בו אני לא מבין זאת.
מהי כמות בדיקות המציאות הממוצעת שאתם עורכים ביום? מה היא כוללת? אצלי למשל בדיקת המציאות מחולקת ל-4 שלבים: ניסיון להעביר אצבע דרך היד, ניסיון לרחף תוך כדי הליכה, בדיקה האם הסביבה הגיונית ומה אני בעצם עושה, ובדיקת זיכרון מהפעם האחרונה שביצעתי בדיקת מציאות, תוך היזכרות בתמונות מדויקות מאז שחקוקות אצלי במוח.
לאחרונה אמנם תדירות הבדיקות פחתה, אך אני לא מבין מה עלי לעשות חוץ מלהמשיך בכך בכדי לבצע בדיקת מציאות בחלום.

תודה מראש!

shadow568

New member
שמע

תעשה יומן חלומות זה חשוב לא פחות מבדיקות מציאות

עכשיו אתה יכול לעשות קצת יותר בדיקות מציאות ביום ולהשקיע קצת יותר ממש לנסות לפקפק במציאות ולעשות בדיקות הכי זמינות והכי פשוטו תכמו ספירת אצבעות אף שעון קראיה וכאלה

וולפהרט

New member
עם בדיקות מורכבות כאלה...

כשתהיה בחלום תתבלבל ולא תדע עם מה להתחיל ורק בגלל זה תתעורר.
הבדיקות שהזכרת הן גם לא אמינות. או שהן יעבדו בחלום או שלא. תנסה להחליט על בדיקה אחת קצרה ופשוטה ועליה תחזור כמה פעמים ביום.
הכי מומלצות: בדיקת שעון, בדיקת טקסט כתוב (שניהם במבט שני או שלישי משתנים) או ספירת אצבעות ביד.
וכן, גם יומן חלומות עוזר. והרבה סבלנות ותרגול.
בהצלחה!

jfibush

New member
תודה לכם, שכחתי לציין שאני עורך יומן חלומות

אשנה את בדיקות המציאות לבדיקת טקסט, שעון וספירת אצבעות כך שהכל יהיה הרבה יותר קצר. זה יעזור לדעתכם?

jfibush

New member
תגובה

אבל יכול להיות שבחלום אבצע את בדיקת המציאות וכמות האצבעות תישאר זהה כמו במציאות, וגם כאשר אקרא טקסט/אראה שעון השעה תישאר זהה גם לאחר שאסיט מבט, ובכך אפספס את ההזדמנות להיכנס לחלום הצלול...

וולפהרט

New member
אז שתיים גג

ואחת עיקרית שאותה אתה עושה הכי הרבה. לכל אחד יש את הבדיקות שיותר עובדות לו. אתה לומד מה שלך ומשנה אם צריך.

jfibush

New member
תודה

בחרתי לעשות בדיקה של הבטה בטקסט, הפניית מבט ואז שוב הבטה בו, בכדי לראות אם הוא ישתנה, וגם בדיקת היגיון שנחשבת לאמינה מאוד, בה אני בודק האם מה שאני עושה כרגע הגיוני.

אל על2

New member
אוקיי,תמשיך ככה

לי לקח הרבה יותר מחודש בשביל חלום צלול
אז אל תוותר ! תמשיך בבדיקות המציאות אתה בסוף תצליח!

jfibush

New member
תגובה

תודה על העידוד :) האירוניה היא שאני מכיר מספר אנשים שאפילו לא מכירים את המונח חלום צלול, שחוו לפחות פעם אחת (לפעמים אפילו יותר) חלום צלול בלי להתאמץ ובלי להתאמן בשביל זה.

אל על2

New member
לי זה לא אירוני בכלל חח

כשהייתי ילד בן 5 או משהו כזה הייתי נכנס לחלומות צלולים כל הזמן וגם נכנסתי לווילד כמה פעמים (בלי כמובן לדעת מה זה)
אבל עם השנים שכחתי את היכולת הזאת והיא נעלמה..
עד שיום אחד נתקלתי בפורום חלום צלול
עבדתי קשה כדי לחלום חלום צלול אחד לפחות , ואז זה קרה, חלמתי חצלול
ומשם זה היסטוריה.. :)

jfibush

New member
כנראה שככה זה בחיים

כשמנסים להשיג משהו בהתחלה לא משיגים אותו, אבל כשלא מתאמצים כלל משיגים משהו בלי להעריך אותו :)
כמה זמן לקח לך מהרגע שהתחלת להתאמן עד שחלמת חלום צלול? מה התדירות של החצלולים אצלך? מה אתה עושה בכדי לחלום חצלולים (בדיקות מציאות ו/או דברים אחרים?)

אל על2

New member
תגובה

הרגע חזרתי מהחגיגות של יום העצמאות
אז ככה:
לקח לי משהו כמו חצי שנה להשיג חלום צלול ,אבל זה רק בגלל שלפעמים

לא זכרתי לעשות את הבדיקות מציאות...P: אבל אין לך מה לדאוג אני

חושב שרק אני הבן אדם שניסה להשיג חצלול במשך חצי שנה חח

אבל שלא תחשוב שאני לא התקדמתי במשך החצי שנה הזאת, אני כל

פעם התקדמתי עוד קצת וניסיתי לפעמים כמה שיטות שונות עד שהצלחתי

השקעה משתלמת..חח (וגם היום היה לי חלום שבו ניסיתי לפחות 3

פעמים לזהות אם אני בחלום..חח לא הצלחתי אבל לא נורא)

התדירות הולכת ומשתנה..אם בתחילת הבדיקות לא היה לי שום חלום צלול, אז עכשיו זה משתנה..אני מאמין שאם אני אשקיע עוד קצת יהיו לי כמה חצלולים

בהתחלה זה היה בדיקות מציאות ועכשיו אני מנסה בדיקות מציאות ולפעמים Wild

בהצלחה :)

jfibush

New member
תגובה

תודה על המידע! העלתי הודעה חדשה לפורום, ממש מקווה שתעזור לי :)

וולפהרט

New member
גם אני אענה

לקחו לי 4 חודשים להשיג חצלול ראשון.
עברו הרבה שנים מאז (8 בערך).
יש תקופות בלי חצולים בכלל, אבל היום אני משקיעה ומשיגה חצלול או שניים כמעט כל שבת ולפעמים עוד אחד באמצע שבוע.
יש לי בדיקת מציאות קבועה של פריסת כף היד (מתיחת האצבעות לצדדים והצמדתן שוב), בחלום מספר האצבעות גדל ומצטמצם, וככה אני אפילו לא צריכה לספור.
בגלל שזו בדיקה מהירה כזו אני עושה אותה מהר והרבה בלי לחשוב יותר מידי לפני וזה נכנס גם לחלום.
אני עושה בדיקת מציאות בכל פעם שמשהו גורם לי לחשוב זה אולי חלום (משהו טוב במיוחד, גרוע במיוחד, מלחיץ במיוחד, כשדברים מסתרבלים לי, כשאני רואה מעלית ובכל פעם שאני נזכרת.

jfibush

New member
תגובה

תודה על המידע, העניין הוא שבגלל שבדיקת המציאות שלך מכילה בדיקה אחת, יש סיכוי שבחלום תעשי אותה ולמשל לא יהיה שום דבר יוצא דופן עם האצבעות, ובכך תפספסי את ההזדמנות - ולכן להעלאת הסיכויים אני עושה 2 בדיקות בבדיקת המציאות - בדיקת שינוי טקסט ע"י הסטת מבט ובדיקת היגיון (הכי מומלץ לפי מה ששמעתי).
העניין שבכל חלום כמעט יש משהו לחלוטין לא הגיוני, ואם אני לא עושה בדיקת מציאות אני לא עולה על זה.
והעלתי הודעה לפורום, ממש מקווה שתעזרי לי :)

וולפהרט

New member
הבדיקה הזו היא 100% הצלחה אצלי

זה המזל:)
אני מנסה למתוח את האצבעות, ואם ממש לא צומחות עוד אצבעות שוב ושוב זו מציאות!

jfibush

New member
תגובה

אבל יכול להיות שזה משהו אינדיבידואלי, כלומר שאצלך הבדיקה הזו תעבוד ואצלי לא, נכון? הייתי רוצה להשתמש בה אבל אני חושש שגם בחלום שום אצבעות לא יצמחו מהרווחים, ואז אפסיד הזדמנות.
ועוד משהו - כשאתם עושים בדיקת מציאות - אתם שואל את עצמכם בהתחלה "האם אני חולם?" או משהו בסגנון?
אני כן, וגם בסוף הבדיקה, כשמתברר לי שאני במציאות, אני אומר לעצמי משפט מסכם שכרגע אני לא חולם, אך בפעם הבאה שאעשה בדיקת מציאות ומשהו לא יהיה הגיוני, אבין שאני נמצא בחלום

נ.ב. - היום כושר זכרון החלומות חזר אלי פחות או יותר! הצלחתי להיזכר ב-3 חלומות :)
כמה חלומות אתם זוכרים בממוצע בכל בוקר?
תודה אל על 2 על העזרה אתמול

אל על2

New member
תגובה

בבקשה,אני נהנה לעזור לאנשים

אני בחלומות וגם במציאות מקדיש זמן לבדיקות המציאות
אני ממש מתעמק בזה
אני שואל את עצמי אם אני חולם
אחרכך אני בודק את הסביבה
לפעמים עושה בדיקת היגיון
ואז את הבדיקה של ספירת האצבעות

הממוצע שלי זה 1-2 חלומות ביום

המשפט המסכם הזה שלך הוא בסדר אבל תאמר אותו רק כשאתה ביצעת את כל הבדיקות ו100% אתה בטוח שאתה לא חולם
כי אם תאמר אותו בחלום אתה תפספס חצלול

jfibush

New member
צודק

אני אומר את המשפט רק כשאני בטוח ב- 100% שאני לא חולם עקב התוצאה בבדיקת המציאות (שזה קורה ב- 100 מהמקרים
)

למעלה