אשמח אם תעזרו לי

מקסימה1

New member
אשמח אם תעזרו לי

הסיפור שלי הוא כזה: הכרתי מישהו בן 29 קטן ממני ב- 4 שנים. הבחור לא היה מי יודע מה רציני כלפי בפגישה הראשונה והשנייה אך אני חייבת להגיד שחשתי כלפיו תשוקה מטורפת כפי שלא חשתי מימי. בכל מיקרה בפגישה השלישית ניכנסנו למיטה. היה מעולה.שנינו הסכמנו עם זה לאחר מכן הצטערתי שהכל היה מבוסס סביב הסקס כי הבנתי עד כמה הוא איכותי לקשר רציני מעבר להיותו כלכך סקסי בעיני. הסברתי לו שהייתי מאד מבולבלת ושהוא בחור טוב בעיני. הוא הגיב בריחוק ואמר שסתם נהנה.זה יצא כאילו אמרתי לו: ניצלתי אותך ועכשיו אני מתחרטת... " נו מה לעשות אני בחורה אמיתית...ומתוסבכת, מודה! לפחות עכשיו למדתי. ניסתי ליזום עוד פגישה לקראת סוף השבוע שהיה והוא לא ענה לי ולא חזר אלי. קשה לי לשכוח אותו. הוא הטריף אותי כמו שלא הטריפו אותי המון שנים. מה??? מה עושים??? מפנימים וממשיכים הלאה? או שיש סיכוי להמשך איך שהוא...

Vdrums

New member
ממשיכים הלאה, ברור מן הסיפור

שלך שהיה לו טוב עם הסקס וזהו. גם אמרת שהוא לא רציני לקשר. אז מה נשאר? לקחת אותו להיפנוזה ולשכנע אותו? לא. פעם הבאה לא תחזרי על אותה טעות.

magenta73

New member
אה...

איך אני אוהבת את צוות המילים האלו "גבר איכותי". מה זה גבר איכותי? יש לו תואר, עבודה טובה, משפחה טובה? הוא ראוי להיות אבא למופת? הוא יראה נחמד אם תלכו יחד ברחוב...? ואם כן, אז?... כל עוד הוא לא רציני, הוא לא רציני, לא חשוב כמה "איכות" נשפכת ממנו והלאה. הוא לא רציני. את קלטת את זה מההתחלה. את בחרת להיכנס איתו למיטה. היית צריכה לדעת מראש שיש סיכוי מאוד גדול שבזה זה יגמר. נפלת למשחק הכי שחוק בין המינים, בין הכיסאות, כפי שנאמר. גברים, לפעמים, אחרי סקס, ירגישו כי כבשו וימשיכו הלאה, בנות, אחרי הסקס, גם אם כל מה שרצו מאותו בחור זה סקס מטורף לתוך הלילה פתאום יזכרו באותן איכויות רבות שיש בו... סקס זה סקס. מן הסתם הפחדת אותו, התפכת עליו. הוא חשב שיש כאן משהו קליל שאולי אולי אולי יתפתח ופתאום את באה לו ביציאת ה"עכשיו אנחנו חברים, נכון?"...

Vdrums

New member
במקרה הזה כנראה שלא.

את יכולה לנסות אבל לדעתי לא כדאי לפתח ציפיות.

מסכים עם כל מה שיעצו לך ומוסיף

אם הוא לא רציני אז מה את רוצה ממנו? אם הוא כן רציני- אז מן הסתם הוא היה מראה לך סימן או משהו שיהיה מספיק עבורך לדעת ולהבין שהוא רוצה אותך. יכול להיות שהוא מהתחלה הרגיש שהכל מושך לכיוון של סקס וזה זרם לכם- אז סבבה, היה הדדי ותו לא. ( הרי אמרת בעצמך שהוא לא היה רציני מהתחלה ) הלאה....

מקסימה1

New member
חברה! צדקתם!!! נראה אותכם עכשיו

שלחתילו היום, לאחר הפוגה של שבוע, sms של "חג שמח" ו" אם תזמין אותי לדייט אני אסכים" וכלום- לא תשובה, לא דייט, "זרק אותי לכלבים".טוב, אני מקווה שאצא מזה מהר מאד כי חג היום ואני לבד, ומתחילה לחשוב עד כמה הוא מושלם ואני דבילית...!!!! עכשיו תתחילו לעודד אותי!!!

למעלה