אשמח אם תעזרו לי

Nameless Wonder

New member
אשמח אם תעזרו לי

לפתע נתקפתי חשק עז לעבודה בחרוזים :) שוטטתי באתרים שהפורום מציע ומצאתי תרשים לצמיד שלא נראה לי מאוד מסובך (אני לא מנוסה בעשיית דברים מחרוזים ולא מבינה הרבה), תרשים של צמיד רחב במקצת (אני מניחה שהרוחב שלו יכול להשתנות בהתאם לשורות החרוזים) שבסוף עשייתו הוא נראה כאילו הוא מורכב משורות אלכסוניות של חרוזים. מן צמיד קלאסי שכזה. מוכשרת שכמותי, איבדתי את הדף עם התרשים... חיפשתי אותו שוב אבל כנראה שפיספסתי... אם הבנתם למה אני מתכוונת אני אשמח אם תסבירו לי כיצד להכין צמיד כזה. תודה לכם! נועה

נורא קשה להסביר משהו

בלי לראות למה הכוונה או תרשים....
אולי לחפש שוב אצלנו במאמרים משהו אחר דומה ולתת לינק או להעתיק לפה את התרשים ? אם את בחשק בטוח תמצאי משהו ומהר. תנסי לראות גם את הסדנאות הוירטואליות יש שם המון דברים עם הסברים ותמונות

Nameless Wonder

New member
אני מבינה...

באתר היו שתי תמונות, אחת קטנה של תרשים (שלא ממש הבנתי) והשניה של המראה הגמור של הצמיד... אני יכולה לנסות לצייר... בערך לפחות... התמונה של התרשים לא מסובכת, ובכל זאת, לא הבנתי אותה חחחח אם אני אצייר מזכרוני תמונה מהתרשים ואעלה לפורום, את חושבת שזה יעזור? שוב תודה, נועה

wildspirit

New member
אני אנסה לעזור לך כמה שאוכל../images/Emo43.gif

הטכניקה שאת מתארת נקראת טכניקת פיוטה הטכניקה הזו בעיקרון עובדת על שיטת עבודה של שתי וערב בהכנסת החוט הנה דוגמאות של השיטה והן יוכלו לעזור לך להבין את הרעיון של הצמיד ששאלת עליו בהצלחה

למעלה