אשמח אם תעזרו :)

jfibush

New member
אשמח אם תעזרו :)

שלום לכולם!
המון זמן לא הייתי כאן (עומס לימודי), אבל זה לא אומר שלא עשיתי בדיקות מציאות.
מכיוון שביום שבת אני ישן שעתיים יותר בבוקר, ברוב השבתות יוצא לי לחלום חצלול - אני מתעורר כשעתיים לפני ההתעוררות הסופית באופן יזום (ע"י האייפוד), ומשנן במוח "עחלום עכשיו חלום צלול" הרבה פעמים, וברוב המקרים זה אכן קורה! עד כה ברגע שהכתה בי ההבנה בחלום שאני חולם, התעוררתי מספר שניות לאחר המודעות, אך היום, לשמחתי, היה משהו אחר ורציני!

אז ככה - החלום התרחש בסיומו של חלום אחר, ולא לאחר ההתעוררות היזומה (למעשה, הוא היה ה-3 שחלמתי לאחר ההתעוררות היזומה), בו אני הולך ליד הבית שלי על שביל.
לפתע, בשניות הראשונות של החלום, הבנתי שאני חולם (כך זה בד"כ כשאני חווה חצלול - ההבנה מכה בי ללא צורך בביצוע בדיקת מציאות, משום שכשאני חושב על זה בחלום אני מבין מיד שאני חולם). ציפיתי שאתעורר כעבור כמה שניות, כי זה מה שקורה ברוב המקרים, אך אני רואה שאני לא מתעורר ושהתאורה בחלום לא מחווירה, אז המשכתי לשוטט לעבר הבניין. פחדתי למצמץ, כי חשבתי שזה יגרום להתעוררות, אך לשמחתי עשיתי זאת בחופשיות! ראיתי 2 בחורים גדלי גוף מפחידים, התרחקתי מהם אך הם עקבו אחרי.
לבסוף כשהגעתי למגרש של ביה"ס שלי (שנמצא רחוק) בו היה אבא שלי והילדים מהכיתה, הבנתי שאין לי צורך לפחד מהשניים האלה, כי זה החלום שלי. לכן, כשהם התקרבו, זינקתי לעברם והכיתי את שניהם בו בזמן (זה היה כ"כ מגניב!) ועילפתי אותם

ניסיתי גם לעוף, אך לצערי לא הצלחתי. לשם כך, ביקשתי מחבריי ומאבי שירימו אותי גבוה ושיעיפו אותי באוויר, על מנת לתפוס תנופה ולעוף, ואכן זה מה שהם עשו, אך לצערי נחתתי מבלי לעוף... ניסינו עוד כמה פעמים, אך לא הצלחתי. לקראת סיום החלום, אבי אמר לי לבדוק על השעון שהיה עלי כמה זמן עבר מתחילת החלום, וראיתי שלכאורה הזמן שעבר הוא רבע שעה (אך זה לא הגיוני, כי לא בדקתי בתחילת החלום מה הזמן שהיה אז). מדבריו איכשהו הסקתי שכשתעורר, הוא יהיה לידי.
התעוררתי, הסתכלתי באייפוד, וראיתי שעברו 13 דקות מאז תחילת החלום כביכול.
טעיתי, משום שזה היה חלום כלשעצמו, וממנו כבר התעוררתי למציאות, בה לא יכולתי הרי לדעת כמה זמן עבר כי לא בדקתי מלכתחילה.

מה אתם חושבים? לדעתי הצלילות שלי הייתה כ- 80-90%, כי לא הצלחתי לעוף, וגם הייתה החשיבה השגויה שאבא שלי נמצא לידי במציאות כשלמעשה מובן היה לי שזה לא כך.
החלום עדיין נחשב צלול למרות שממנו התעוררתי לחלום אחר, ורק ממנו למציאות, נכון?

אל על2

New member
אשמח לעזור

קודם כל, כל הכבוד לך שאתה ממשיך לבצע בדיקות מציאות למרות שאתה בעומס לימודי
וגם גליתי מסקנה... בשבתות יש יותר סיכויים לחלום חצלולים חחח

הלוואי שגם לי ההבנה הייתה מכה בי בחלום..
למצמץ למיטב ידיעתי לא גורם לך להתעורר :)
אני חושב שאין דבר כזה צלילות 100% כי תמיד יהיה משהו מוזר שתאמין לו או משהו מוכר באנשים שמעולם לא פגשת..

העלפת אותם?! חחח מגניב

לדעתי הייתה לך צלילות מוצלחת לגמרי!
להחזיק 13 דקות בחצלול זה אחלה!
וכן החצלול עדיין נחשב צלול למרות שממנו התעוררת לחלום אחר ואז התעוררת

jfibush

New member
תודה על התגובה!

אולי לא הסברתי נכון, אבל הכוונה היא שהחלום לא באמת נמשך 13 דקות, אלא זה מה שחשבתי בחלום שהתעוררתי אליו מהחצלול (הרי לא הייתה לי אפשרות לדעת כמה זמן עבר כי אל החצלול עברתי מחלום אחר, כך שאין דרך למדידה) :)

למעלה