כן
100 גרם אטריות אורז
100 גרם טופו חתוך לקוביות (הטופו הגר לתאילנד משכנותיה, ובמקור הוא זר במטבח, אבל לטעמי כאן זה שייך, ואף התאילנדים יוסיפו)
100 גרם עוף (עדיף פרגיות אבל גם חזה הולך) חתוך לקוביות
3 שיני שום
2 בצלים קטנים
100 גרם נבטים עבים
ביצה
3 כפות שמן צימחי (חמניות)
רוטב סויה, רוטב דגים , רוטב צדפות (אני משתמש בסילאן) ביחס של 3, 2, 1 לפי הסדר
כוס מים
לקישוט וטעם בצל ירוק , צ'ילי אדום, אגוז גרוס, וכמובן ליים קוסברה (אני משתמש בפטרוזיליה)