אשמח אם תשתפו

daniela331

New member
אשמח אם תשתפו

הי,

שמי דניאלה, בת 37 גרושה כשנתיים.
עד כה לא הצלחתי למצוא זוגיות מאז גירושי.
החיפוש שלי נעשה באתרי היכרויות.

אשמח אם תשתפו, היכן בסופו של דבר הכרתם את מי שהפך להיות פרק ב' שלכם.

וגם.. אשמח לשמוע טיפים בנושא.

חברה הכירה בנינו.

אין לי טיפים, כי לא נכנסתי לאתרי הכרויות ותמיד העדפתי את השיטה הזו - להכיר דרך מישהו שאני מכירה .

XמXלה

New member
6 שנים של אתרי הכרויות...

ובשנה האחרונה בזוגיות דווקא דרך חברה משותפת.
אני לא יכולה לקבוע שאתרי הכרויות לא אפקטיביים כי פגשתי שם גם אנשים נפלאים שפשוט לא התאמנו וכמה מהם הפכו לחברים שאני בקשר איתם עד היום.
חברה שלי, אחותה ואפילו אמא שלה התחתנו דרך אחד האתרים המוכרים

החיסרון באתרי הכרויות שישנם אנשים שזה הפך למקצוע אצלם, דייטנים סדרתיים, כי תמיד נראה לך שאולי יש יותר טוב/ה.
אל ייאוש
לקח לי כמה שנים טובות אבל היום אני יודעת כמה לא הייתי מוכנה אז.

למען הסר ספק

זו לא אני (אין לי חברה עם אמא שהתחתנה דרך אתרי הכרויות!)
כל השאר

daniela331

New member
עוד מישהו?...

האם בני זוגכם הוצנחו לחייכם?..

אפשר גם דרך המסרים

שבוע טוב :)

mother cat

New member
אם אני זוכרת נכון הודעה מעל 72 שעות לא קופצת

אולי בגלל זה לא הצלחת להקפיץ.

אבל אוסיף לך גם את המקרה שלי - אצלי זה פרק א', אבל עבור בן-זוגי זה פרק ב' אחרי שאשתו הראשונה נפטרה. הכיר בינינו חבר משותף לעבודה - שנינו עובדים באותה חברה, אך היא מאד גדולה ולא הכרנו קודם (ידעתי בגדול מי הוא, אבל לא יותר). החבר המשותף אכל צהריים איתי ועם עוד חברה שהיתה אז רווקה ושמע אותנו מקטרות שאנחנו לא פוגשות גברים ראויים... במקביל בעלי סיפר לו שהוא החליט שהוא כבר מוכן לזוגיות חדשה. החבר עשה 1+1 וקישר בינינו, והיתר הסטוריה...

באופן כללי, אני לא חושבת שהדרכים להכיר בזוגיות פרק ב' מאד שונים מפרק א' - נפגשים דרך חברים, נפגשי באינטנט (אתרי הכרויות, פורומים, וכו' - אם תציצי בפורום גרושים גרושות צראי שם סיפור של זוג שהכיר שם לפני כעזר שנים כשהפורום היה עוד צעיר...), בברים ובתי קפה - כמו כל זוג פרק א'.

המון בהצלחה!

למעלה