אשמח אם תתייחסו

אשמח אם תתייחסו

קודם כל שלום לכולם אני חדשה בפורום ומקווה שהסוד יהיה חלק מהחיים שלי החיים שלי היו אכזבה גדולה מצד החברה, מצד המשפחה ומצד עצמי. עברתי כמה שנים של גיהנום ,דברים שאחרים אפילו לא יכולים לעלות על דעתם. אני בתקופה יותר טובה בחיים שלי אבל עדיין לא מספקת או בקושי מספקת. נחשפתי לסוד מלפני כשנה- התחלתי להשתמש בו וליישם אותו בחיים שלי ונכשלתי. כמה שיותר האמנתי, כמה שיותר ניסיתי ולא הצלחתי- ככה איבדתי את התקווה והתחלתי לפקפק בסוד. במשך שנה שלמה השתמשתי בסוד מהדברים הקטנים ביותר עד הגדולים ביותר ולא הצלחתי ברגעים שהכי הייתי צריכה. היום הייתה עוד אכזבה והבנתי שאני חייה את החיים שאני לא רוצה, אני מרגישה לא חייה, לא עושה משהו בחיים שלי ולא מתקדמת. כאילו אני תקועה במקום אחד. החיים של משעממים ואנשים רבים מכאיבים לי והם האנשים הכי קרובים לי שמכירים את החולשות שלי ומשתמשים בהן נגדי. אני מבקשת עזרה, עצות אני בעצם מתחננת שתעזרו לי כי יש לי הרגשה כבדה שמלווה אותי כל יום אני מרגישה שכל יום הוא בזבוז אני מאבדת מדי יום את הרצון להמשיך בשיגרה ולהמשיך בחיים . אודה אם תעזרו לי להבין במה טעיתי באיך שיישמתי את הסוד. תעזרו לי לשנות את החיים שלי תודה רבה .

naty3

New member
היי

האם היו לך ספקות כאשר השתמשת בסוד? אני מאמינה שכן לאור מה שכתבת, כי לא נראה לי הגיוני שאדם ישתמש בסוד ושום דבר לא ילך לו במשך שנה. בקשר לאנשים שמכאיבים לך-למרות שהם הכי קרובים אליך, הייתי ממליצה לך לתפוס מרחק. בכלל מומלץ לתפוס מרחק מאנשים שליליים. הנה הדוגמה שלי: תמיד הייתי ביחסים גרועים עם אמא שלי, צעקות וריבים בבית, ומאז שסיימתי את הצבא אני עושה כל מה שאני יכולה כדי לא להיות בבית-שוכרת (משכירה?) דירה במקום אחר בשביל השקט הנפשי שלי. מאז שיצאתי מהבית הרגשתי השתפרה מאוד אבל אמא שלי תמיד היתה כמו ענן ש"מרחף" מעלי, גם כאשר אני רחוקה מהבית. אז יום אחד פשוט אמרתי לה שאני לא רוצה להיות איתה בקשר בזמן הקרוב כי קשה לי. אחרי השיחה איתה הרגשתי הקלה. זה היה לפני שבועיים בערך. היום אני כבר מדברת איתה והמצב שונה. היא השתנתה קצת. לפעמים פשוט צריך לתפוס מרחק מאנשים כי הם רגילים שאת נמצאת בסביבה אז הם הולכים על "המוכר והידוע"-זה הכי קל. אני לא אומרת שזה בהכרח מה שטוב לך, רק נתתי את הדוגמה שלי. לגבי המשפט "כמה שיותר האמנתי, כמה שיותר ניסיתי ולא הצלחתי- ככה איבדתי את התקווה והתחלתי לפקפק בסוד": לפעמים, וזה אבסורד, מה שאנו מנסים כל כך להשיג-חומק מאיתנו. ואז צריך להרפות. דברים מגיעים בזמן שלהם. שימי לב לסימנים מהיקום בקשר לדברים שאת מבקשת, היי עירנית. כדי לחיות את החיים שאת רוצה אני מציעה, שתתחילי בלשאול את עצמך "אילו חיים אני רוצה?" "מה יגרום לי להרגיש טוב?" וכו'. אשמח אם תוכלי לפרט יותר על אירוע\ים שעברו עליך ונוכל לנתח ביחד מה קרה ומה אפשר ללמוד מזה.

GMjoy

New member
סימפל פלנית בדם

ראיתי בכרטיס שאת סה"כ בת 16 - והפתיע אותי לקרוא כאלה דברים מאדם שאמור לשמוח מכל יום בחיים !! אני חושב שהטעות נמצאת אצלך בהבנה לא נכונה של "הסוד". היום גיליתי לעצמי, ש"הסוד" מציע דבר נהדר לכל הצופה בו - וגם משליך אשליות לצורך מכירות שלו. ממליץ לך לקרוא את התגובה הזאת ממני - אשמח שיעזור לך. וכמובן, ברוכה הבאה!

מה את רוצה מהחיים - את כבר יודעת?

זה השלב הראשון. להחליט מה את רוצה, ולא רק בטווח המיידי אלא גם בטווח היותר ארוך. לרוב האנשים אין מושג מה הם רוצים מהחיים שלהם. ובאופן לא מפתיע, הם נשארים תקועים. כמו שאומר ד"ר פיל מהטלוויזיה: You got to name it, to claim it (צריך לתת לזה שם, כדי להשיג את זה) אז מה את רוצה מהחיים שלך בטווח הארוך? גיל 16 זה גיל מצויין להתחיל לחשוב על הדברים האלה.

יקרה שלי, הסוד עובד אצלך פצצות.

תסתכלי על החתימה שלך, ותגידי לי בעצמך: מה את משדרת ליקום? איזה מסר את שולחת? לפי דעתי, בשביל לשנות את החיים שלך את צריכה להתחיל קודם כל לשנות את הצורה שאת מסתכלת עליהם. מן הידועות שאנשים אומללים ואנשים מאושרים אינם נבדלים בדברים שקורים להם, אלא בדברים שהם זוכרים. אנשים אומללים זוכרים בעיקר את הדברים הרעים ואנשים מאושרים זוכרים בעיקר את הדברים הטובים. אני חושבת שהדבר הכי טוב שאת יכולה לעשות בשביל עצמך עכשיו, זה להתחיל לערוך בכל יום רשימה של חמישה דברים ששימחו אותך באותו יום. אם תתמידי במשך חודש, אני מבטיחה לך שתראי שינוי גדול בחיים.

Oh Lord, please don't let me be misunderstood

אני מקווה שלא תביני מדברי שאני ממעיטה בדברים שקרו לך. אני בהחלט מאמינה כשאת אומרת שקרו דברים נוראים. רק תזכרי שיש בעולם אנשים שקרו להם דברים דומים או יותר גרועים ובכל זאת הצליחו לשמור על אופטימיות ועל שמחת חיים. זה הכול.

מסכים בקשר לחתימה. כאילו - מה זה אמור להיות?!

סימפל פלנית, זה שאנשים אחרים מתייחסים אלייך חרא, לא אומר שאת צריכה להתייחס לעצמך באותה הצורה. אם את רוצה באמת לראות שינוי, אז דבר ראשון את צריכה לתת לעצמך כבוד! ואם אדם כלשהו אחר לא מכבד אותך, אז זאת הבעיה שלו ולא שלך! את גם תגלי, שברגע שתלמדי לאהוב את עצמך ולתת לעצמך יותר כבוד, אז גם אנשים אחרים יכבדו אותך. לא כולם, זה נכון. אבל אני אומר לך, מניסיון, שרוב האנשים יתייחסו אלייך באופן שמשקף את הדרך שבה את מתייחסת לעצמך. ולגבי השאר... טוב, מי שמתייחס אלייך כמו זבל בלאו-הכי לא ראוי לתשומת הלב שלך, נכון? אז אני מציע, כצעד הראשון בדרכך החדשה לחיים טובים יותר, להחליף את החתימה שלך למשהו יותר חיובי.אופטימי.

liranush39

New member
עצה לי אלייך- אהובה

את יודעת- קודם כל יש באתר הסוד תרגיל שנקרא: " כתיבת אושר" זה אחד התרגילים שאני הכי אוהבת לעשות http://www.hasod.co.il/articles/WriteYourBliss.htm צירפתי לך לינק. דבר נוסף- כשאני מבולבלת ולא ממש נהנית מהחיים שלי- אני שואלת את עצמי מה המצב האידיאלי שהייתי רוצה שייקרה- והכוונה היא: תחשבי על בנאדם ששואל אותך- מה היית רוצה שייקרה בחיים שלך- כדי שתיהי מרוצה? דבר נוסף- ואני מצטרפת פה לרשימת הכותבים- תכיני לך רשימה של דברים שעושים לך כייף. את יודעת אחד הדברים שהתרגלתי אליהם- ואני עושה אותם לרוב זה איך שאני מתעוררת בבוקר-אני שמה לי שיר אופטימי במערכת שלי. והדבר האחרון- תתחילי לאהוב את עצמך- כי אף אחד אבל אף אחד לא יוכל לאהוב אותך- כמו שאת אוהבת את עצמך,ולא יוכל לגרום לך טוב חוץ מאשר את לעצמך- כי כשטוב לך- את עושה טוב לכולם,(לא רק לעצמך- את אוהבת, את נותנת, ואת מחייכת) ותחשבי על זה ככה- אם את משדרת לעולם- "מה יש לאהוב בי", ואם זה מה שאת חושבת- זה מה שאת מרגישה- וככה האנשים מגיבים לך בהתאם. מאמינה שעזרתי לך- אם תרצי את מוזמנת בכייף להתייעץ איתי, ובכלל פה. כאן ירעיפו עלייך אהבה!!!
יש פה אנשים מדהימים!

ע ו פ ר ה

New member
אני קוראת את השרשור הזה

ומאוד שמחה לקרוא את התשובות הנפלאות שקיבלת פה. מקווה שאת כבר מרגישה טוב יותר. קחי דבר אחד מתוך מה שנאמר ותתחילי איתו. מאחלת לך שתדעי לראות את הדברים הטובים שיש בחיים. באהבה עופרה

למעלה