אשמח באם תגיבו מחפש דיסקים של דיוויד

alti26

New member
אשמח באם תגיבו מחפש דיסקים של דיוויד

מחפש דיסקים אוספים של דיוויד ברוזה שלא היו בארץ כלל ונמכרים באתרי רכישה בחו"ל אבקש הכוונה לאתרים אילו הדיסקים כולם של DAVID BROZA STONE DOORS SECOND STREET TIME OF TRAIND SPANISH HEART AWAY FROM HOME אבקש הפנייה לאתרי מכירת האופסים בחול נבדקו חנויות בארץ ואין את הדיסקים האלו וחבל אודה לסיוע דודי

handlessman

New member
טוב מצאתי רק...

את זה, יש פה 2 מהאלבומים שציינת. את השאר מצאתי בכל מיני מקומות אבל זה היה יד שנייה וכל מיני דברים מפוקפקים או סתם דברים לא רלוונטיים... ואני בטוח שאתה יכול למצוא לעצמך קצת זמן פנוי ולהריץ כמה חיפושים בגוגל כדי למצוא דברים כאלה לבד...

handlessman

New member
???????

הסתכלתי בתצוגה המקדימה וזה כן עשה כחול... טוב אז פשוט תדביק את זה בשורת כתובת: http://www.cduniverse.com/sresult.asp?style=music&HT_SEARCH=XARTIST&HT_SEARCH_INFO=Broza%2C+David&cart=555038472&altsearch=yes

glitter8

New member
עמרי, כל הכבוד על המאמץ..

למען האמת..כולנו מחפשים את איסלה מוחרס... ודודי הצליח להשיג (רק לעצמו, כמובן) עותק מחו"ל כך שממש לא התחשק לי לטרוח ולחפש קישורים שאפשר למצוא בעשירית שניה בגוגל..

alti26

New member
רק רציתי לומר

איסלה מוחרס לא שווק ישירות לארץ אחותי היתה צריכה לקנות את זה באתר לקבל את זה לניוזילנד ולשלוח לארץ עם כל הכבוד לאנשים מסויימים בפורום לא חושב שדבר כזה אני צריך להפיל גם על אחותי שבת נעימה דודי

handlessman

New member
אז אתה יכול לעשות את זה כטובה...

בכל פעם שמישהו פה שואל משהו או מבקש משהו ישנה היענות, הן מבחינת מידע והן מבחינת דברים מעשיים... אז זה לא כזה קשה לעשות מאמץ ולפתוח שרשור לגבי מי רוצה את איסלה מוחרס, לראות כמה אנשים רוצים, להזמין את מספר העותקים הנדרש, ולסמוך על אלה שביקשו שיחזירו לך את הכסף (ואין לך סיבה למה לא לסמוך). קצת ליזום לא יזיק.

alti26

New member
מקבל אך

זו היתה היוזמה של אחותי שביקרה בארץ וראתה מה חסר לי באוסף והזמינה עבורי . אתה יודע עומרי שבשבילך ובשביל חנית ומשפחתה הייתי עושה הכל .אך זו לא היה הצעד שלי מתנצל דודי

למעלה