אשמח לדעתכם, איך יצא?:)

NLO

New member
אהבתי את הגוונים ואת העיניים,

חלק מהסדקים צריכים עוד קצת עבודה לדעתי או מברשת של סדקים שונה. (וגם שלא יראו שזה עולה על השיער אלא אם זה כביכול סדקים בתמונה) נכתב כביקורת בונה.

shiranlevi87

New member
אני יודעת נלו, זאת הייתה הכוונה לשמוע ביקורת.

איך אפשר לעשות את הסדקים שלא יראה על האובייקט?

NLO

New member
את יכולה להעלות את התמונה הראשונה?

המקורית, ללא ריטוש, אני אנסה גם ואם תאהבי את התוצאה, אסביר לך מה עשיתי. להתיחס לתמונה השנייה שהעלית, הדבר הראשון שרואים זה השימוש באותו סדק מסביב (מה שמוריד מהאמינות), צריך לנסות לגוון \ לסובב \ לשנות גודל וכו' כדי שלא יראו שזה חוזר על עצמו. דבר נוסף זה שהתמונה קצת מטושטשת והסדקים באיכות טובה.

sima1203

New member
חג שמח

מצטרפת לתרגיל, הורדתי מספר מברשות של סדקים, העניין הוא שכאשר אני משתמשת בהם, זה נראה כאילו שהסדקים על האובקייט, ולא בתוך, מקווה שאני מסבירה עצמי נכון, זה יוצא מלאכותי לגמרי, אשמח להסבר איך מטביעים את הסדקים על הפנים. בברכת שנה טובה.

shiranlevi87

New member
הבאסה..

שהערות שאתה מעיר הם דברים שאני אומרת לעצמי רק אחרי ביקורת " וואי איך לא שמתי לב" " איך לא חשבתי על זה" .

NLO

New member
טוב, זה הניסיון שלי.

אמנם הייתי מוותר על חלק מהסדקים וכו' בפנים אם הייתי מעלה את זה לבד אבל השתדלתי להצמד למה שאת עשית. צרפתי את הקובץ PSD (מכווץ) כדי להראות שלב שלב של ההתקדמות. http://www.megaupload.com/?d=NCXXPU9R (להורדה: להקליד את ארבעת התוים מימין למעלה, ללחוץ download, להמתין עד שהטיימר יסיים וללחוץ שם regular download) שימי לב שהצלקות הם בעצם אותה צלקת שבמצח רק שבלחי ובצואר סיבבתי, הגדלתי, שילבתי כמה. אותו דבר הסדקים בפנים, זה אותו סדק (בכוונה) שסיבבתי שיניתי מחקתי וכו'.. כדי להמחיש את מה שהערתי עליו קודם. בעיניים אני מאמין שתוכלי להבין מה עשיתי. ולסימה, חג שמח גם לך :) אני חושב שזה תלוי הרבה במברשת הספציפית ובתמונה שעליה מנסים להלביש. בדוגמה שלי למשל, לדעתי, על הקיר התלבשו יותר יפה הסדקים שעל הפנים של שירן, אותם סדקים, ישבו פחות יפה. כמו כן, לא רק "זרקתי" אותם על התמונה, מלבד שינוי וניסוי כמה כל פעם עד שמצאתי את זה שנראה לי, ניסיתי לשחק גם קצת עם השקיפות והוספתי להם BLUR. זהו, לא נראה לי ששכחתי משהו, אם יהיו שאלות אשתדל להסביר.

shiranlevi87

New member
עבודה מצוינת.

אני רק בשלבי התחלת הלימוד בפוטושופ לכן זה קצת קשה לי כל זה. אבל הדוגמא ששלחת עוזרת להבין מאד ! תודה רבה.

NLO

New member
על לא דבר.

זה טוב שאת מנסה, מכל דבר לומדים קצת. אני בטוח שתקלטי מהר ותיק-תק את חוצה את הקווים בפורום לצד של המרטשים.

shiranlevi87

New member
אני בפורום הזה הרבה זמן

אם אתה זוכר.. מאד מרוצה, אתם עושים עבודה מצוינת!

למעלה