אשמח לדעתכם על טיפול של טלי אנגור

שלום לכולם.
בני בן השנתיים אובחן ממש לאחרונה על הספקטרום.
שמענו על טיפול שעוזר להפחית תסמיני אוטיזם באמצעות תוספי תזונה של טלי אנגור. הטיפול אינו זול ורצינו לדעת אם יש כאן מישהו שעשה בעבר טיפול כזה וראה שיפור או לא לפני שאנחנו משקיעים משאבים של זמן, אנרגיות, תקוות וכסף בטיפול כזה.
תודה

schlomitsmile

Member
מנהל
ברוכה הבאה

לפי נסיוני (שלושה מבניי אוטיסטים, הבכור בן 22)
מה שמביא לשיפור הוא קודם כל השתחררות מתפיסת האוטיזם כמשהו שיש לו "תסמינים"...

אוטיסטים שונים מרוב האנשים, הם אינם לוקים במשהו,
יש להם תכונות, רגישויות, מאפיינים
לא תסמינים.
זו אינה סמנטיקה, מילים כידוע בוראות מציאות.
גישתם של הורים משפיעה באופן מכריע על ילדם.

לעצם שאלתך- אין לי אלא לצטט את דבריה של סולה
(אשת ספקטרום בעצמה וגם אם לבוגר על הספקטרום):
"אם נמצא שיש לילדכם רגישות לאוכל, הנהיגו דיאטה מתאימה,
בדיוק כפי שהייתם עושים אילו היה לכם ילד נורמלי שאובחנה אצלו רגישות לאוכל
(אוטיזם כשלעצמו אינו סיבה לדיאטה מיוחדת!)."
ממליצה מאד לקרוא את הטקסט במלואו:
לא ריפוי ולא הזנחה
[URL]http://www.tapuz.co.il/blogs/viewentry/988216[/URL]

ואם כבר קישורים מומלצים-
הנה טקסט חשוב וקצר, שכתב אוטיסט כמסר להורים
[URL]http://www.tapuz.co.il/forums/articles/article/612/104140/%D7%AA%D7%9E%D7%99%D7%9B%D7%94/%D7%90%D7%95%D7%98%D7%99%D7%96%D7%9D_%D7%90%D7%A1%D7%A4%D7%A8%D7%92%D7%A8_%D7%95-PDD[/URL]

ממליצה לכם לעיין בקישורים ובמאמרים שלנו
(בתוך לשונית 'כלים ומידע' בראש העמוד)
תמצאו שם שפע של מידע שעשוי לתרום לכם.

אתם בראשיתו של מסע- הוא לא יהיה פשוט,
אבל הוא עשוי להיות מפעים ומופלא

ואם תרצי/תרצו- כאן תוכלו למצוא אנשים, הורים ואנשי ספקטרום,
שחיים מסעות דומים ויכולים ללוות אתכם

alonadrorim

New member

הסיפור שלנו עם האוטיזם החל בגיל שנה וחצי, ילד רגיל, מדבר מספר מילים, שמח, משחק, מאושר, "פתאום" ועד גיל 2.2 החלה נסיגה. הפסיק לדבר, הפך אדיש, מתעניין רק בטלוויזיה, לא אכפת לו אם הלכתי או באתי – בקיצור איבדתי את הבן שלי. התחלנו תהליך מהיר, אבחון, תוצאות, תחילת עבודה עם התפתחות הילד במכבי, מרפאה בעיסוק, קלינאית תקשורת (גם פרטי וגם חיזוק דרך הקופה). עם הזמן הבנתי שבקופת החולים יודעים הרבה פחות ממה שחשבתי. אל טלי אנגור הגעתי דרך המלצה מחברה. בפגישה הראשונה הבנתי שהיא מבינה טוב מאוד על מה היא מדברת, שלחה אותנו לבדיקות מקיפות במעבדה פרטית בארץ שכללו בדיקת חומצות אורגניות בשתן, רגישות למזונות, איתור רעלים ובדיקת צואה. כשקיבלנו את התוצאות התחלנו טיפול ותוך תקופה קצרה יחסית הבחנתי בשיפורים שבהתחלה לא קישרתי לטיפול, אבל עוד יום ועוד יום והשיפורים הלכו וגדלו, קשר העין השתפר, הוורבליות עלתה, הקשר עם אחיו הבוגר נהיה משמעותי והבן שלי התחיל לאכול אוכל שמעולם לא היה מוכן לאכול כמו ירקות וביצים. היום אנחנו כשנה וחצי מתחילת הטיפול ומתפקוד מאוד נמוך נמצאים בתפקוד גבוה כמעט עצמאי לחלוטין לגיל. מומלץ!

alonadrorim

New member

הבן שלי טופל על ידי טלי אנגור. עד גיל שנתיים הוא התפתח רגיל ואז הפסיק לדבר, הפך אדיש והתעניין רק בטלוויזיה. לטלי הגעתי דרך המלצה מחברה, מפגישה הראשונה הבנתי שהיא יודעת על מה היא מדברת, הפנתה אותנו לבדיקה לאיתור רגישות למזון, לבדיקת חומצות אורגניות ולבדיקת GI-MAP באמצעות מעבדת אקולאב בישראל. לקח כ 40 ימים לקבל את התשובות ואז התחלנו טיפול – תוך שבועיים הבחנתי בשיפורים קלים בתקשורת, נראה לי שזה לא היה קשור לטיפול, אבל השיפור גדל לאט לאט ואחרי 4 חודשים קשר העין השתפר, הוורבליות עלתה והחלה פתיחות לאכול אוכל בריא ולא לחמים ובצקים. מבחינתי הטיפול הזה הוא הדבר הכי טוב שעשיתי בעבור הבן שלי.

alonadrorim

New member
אשמח לדעתכם על הטיפול של טלי אנוגר

הבן שלי טופל על ידי טלי אנגור. עד גיל שנתיים הוא התפתח רגיל ואז הפסיק לדבר, הפך אדיש והתעניין רק בטלוויזיה. לטלי הגעתי דרך המלצה מחברה, מפגישה הראשונה הבנתי שהיא יודעת על מה היא מדברת, הפנתה אותנו לבדיקה לאיתור רגישות למזון, לבדיקת חומצות אורגניות ולבדיקת GI-MAP באמצעות מעבדת אקולאב בישראל. לקח כ 40 ימים לקבל את התשובות ואז התחלנו טיפול – תוך שבועיים הבחנתי בשיפורים קלים בתקשורת, נראה לי שזה לא היה קשור לטיפול, אבל השיפור גדל לאט לאט ואחרי 4 חודשים קשר העין השתפר, הוורבליות עלתה והחלה פתיחות לאכול אוכל בריא ולא לחמים ובצקים. מבחינתי הטיפול הזה הוא הדבר הכי טוב שעשיתי בעבור הבן שלי.

למעלה