אשמח לדעתכם

• פותח הנושא next7
  • פורסם בתאריך

next7

New member
אשמח לדעתכם

אני חייל משוחרר ולפני יומיים התברר לי שאני חייב לגשת למועד דצמבר, אם אני מתכנן להתחיל ללמוד באוקטובר שנה הבאה, בעקבות בעיות לו"ז של טיול ארוך. (לא היה לי מושג שמועד יולי לא מתקבל ברוב הקורסים/מוסדות השווים יותר). בגלל שכל העניין נודע לי מאוד מאוחר, הגעתי למצב שאני מוגבל בבחירה שלי מבין הקורסים השונים, בגלל שהרבה מהם כבר החלו, ולכן אשמח לקבל מכם עזרה בהחלטה על אחד הקורסים שבכל זאת עדיין מוצעים לי: קידום אישי: מתחיל ב16.9.07 קורס דו שבועי. מחיר: 5513 ש"ח יתרונות: קורס שנחשב בעיני רבים כ"ה-קורס" חסרונות: מתחיל עוד שבוע וחצי (עוד לא פתחתי שום ספר מאז התיכון,וזה לא נותן לי יותר מדי זמן להוריד חלודה) והקורס מאוד יקר הייקיו: מתחיל ב23.9.07 קורס דו שבועי. מחיר: 5830 ש"ח יתרונות: מתחיל קצת אחרי קידום שזה גם משהו (נותן יותר זמן להתארגן נפשית ולהסיר חלודה) וממה שהבנתי, הם טובים לא פחות מקידום חסרונות: ממש יקר לחמן: מתחיל ב10.10.07 קורס דו שבועי. מחיר: 3720 יתרונות: מתחיל הכי מאוחר מכולם שזה מעולה. המחיר הזול מכולם בצורה משמעותית חסרונות: ממה שהבנתי, הקורס ממש לא משהו אבל יכול להיות שאני טועה (אשמח אם תתקנו אותי) מה שנראה לי מוזר בכל העניין זה שהקורס של לחמן מתחיל הרבה יותר מאוחר מהשאר אבל הוא עדיין קורס דו שבועי כמו השאר. אני מנסה עכשיו לברר מה פשר הדבר כבר אמרו לי שעדיף לי לשלם יותר וללכת לקידום אישי אבל פאק, זה ממש יקר. בכל מקרה, אשמח לכל דעה באשר שהיא תודה מראש!

אם אתה חייל משוחרר

אני חושב שבלחמן מגיעה לך הנחה משמעותית הרבה יותר ממה שאתה מציג. 3,700 זה הוא המחיר המלא.

פגית

New member
בגלל שניתן או להתחתן או להקים עסק או ללמוד מה

פיקדון הצהלי, אני משלמת על הייקיו מהפיקדון..

אבוג

New member
תנסה באנקורי..

חברה שלי לומדת שם והיא שילמה 1700 ש"ח לפי מה שהיא אומרת הקורס טוב.

shani m1

New member
שלום... אז בקשר ללחמן

זה ממש מוזר לי המחיר שקיבלת מהם....גם אני חיילת משוחררת והם עשו לי ב1500 (כמו בוואוצר) ואני בכלל יעשה את מועד אפריל.... אז תבדוק את הנושא הזה... שיהיה לך יום מקסים :)

next7

New member
ממש מוזר..

כמה זמן את משוחררת? אולי זה קשור. אני משוחרר 8 חודשים, והם אכן שאלו מתי השתחררתי בנוגע לאנקורי, הציעו לי מהיחידה להכוונת חיילים משוחררים את הקורס שלהם ב2000 ש"ח. הכל טוב ויפה אבל מאותו רגע שהבנתי שאני חייב לגשת למועד דצמבר, נשארו לי בערך יומיים עד תחילת הקורס אז חוצמזה שזה יוצר בעיה מבחינת הסרת החלודה עד הקורס, אני מאמין שזה גם היה גורר התמוטטות נפשית לא קטנה :) נכון לעכשיו אני רשום ללחמן בכדי לשמור לעצמי את המקום (אפשר לבטל ללא תשלום עד שבוע לפני הקורס אז אני לא מפסיד כלום) אבל יש לי איזה יום וחצי להחליט סופית אם אני עובר לקידום אישי ב4500 ש"ח במקום לחמן שכאמור עולים לי 3720. ותודה רבה לכל המגיבים! מעריך את זה :)

צר לי לבאס אותך...

אם אתה משוחרר עד חצי שנה מיום השחרור אזי מגיעה לך הנחה -פיספסת כנראה בחודשיים. בקשר לקורסים והבחינה-אני מבין שבכל מקרה אתה ניגש לדצמבר,בלא קשר לקורס שתבחר תאריך הבחינה שלך כבר קבוע (9.12) כך שמרגע זה ממש (גם אם אתה לא מוכן מנטלית לכך) זהו הזמן שלך ללמוד לבחינה לא משנה אם הקורס מתחיל מחר או יומים לפני הבחינה. אתה רוצה להסיר חלודה-מה זה אומר מבחינתך- שעה של תרגול,10 שעות תרגול ,20 שעות תרגול ...??? כיצד אתה מתכוון להסיר חלודה -מהיכן חומרי הלימוד ??? עדיף להסיר חלודה לפני הקורס,כמו כן עדיף ללמוד אוצר מילים נרחב בעברית ואנגלית לפני הקורס ,וכמובן גם עדיף לקרוא הרבה אנגלית לפני הקורס. אבל בהתחשב במגבלות הזמן שלך (אתה אומר שאתה ניגש לבחינה ב9.12) אולי עדיף להתחיל את הקורס כמה שיותר מוקדם וכך להכנס למשטר לימודים,את הסרת החלודה לימוד אוצר המילים וקריאת אנגלית תבצע במהלך הקורס עצמו. (מה עוד שדרך היחידה להכוונת חילים משוחררים יש לך קורס ב2000 שקל ).

למעלה