אשמח לדעתכם

jacobyd

New member
אשמח לדעתכם

מה אתם חושבים על השילוב של פרוזן בסדרה (מוקדם מדי?) ואיך נראה לכם שזה ישתלב עם סרט ההמשך שכנראה יהיה (דיסני לא יפספסו את ההזדמנות).

נקודה נוספת (יותר קשורה לעונה הקודמת):
אני אשמח לשמוע את דעתכם על הטייק שלי לסיפור של פיטר פן.
http://www.amazon.com/Hook-Peter-Do...qid=1396050164&sr=1-1&keywords=hook+and+peter

תודה :)

Jason2

New member
דיסני וגם יוצרי הסדרה כבר הודיעו

שאין שום קשר בין מה שקורה בסדרה לסרטי ההמשך של דיסני.
אני דווקא אוהב את העונה הזאת.

Shiri from the block

Active member
אני לא חושבת שזה מוקדם מידי
אם הם היו מחכים זה אולי לא היה מביא להם את כל הרייטינג שהם רצו להגיע אליו.
פרוזן עדיין מאוד טרי בזיכרון של אנשים ואני רואה את זה מוזכר בכל חור באינטרנט אז להכניס את זה לתוך התוכנית בזמן הזה זה הגיוני מאוד.
אני רק שמחה שזה רק לחצי עונה ולא נגרר ליותר..

Shiri from the block

Active member
וואלה צודק...
בדקתי עכשיו גם לראות את המצב והם חזרו ל7 מיליון הרגיל שלהם..
הו וול..
&nbsp

אותי זה ממש מבאס

וגם מוריד לי ממש מהסדרה. מילא זה היה כמו בעונה הראשונה, שכל פרק היה מוקדש לאיזו אגדה וזהו (חוץ מהצ'ארמינגס שהם המוקד של הסדרה), אבל כאן זה קו עלילה ממש מרכזי סטייל מה שהיה בעונה של פיטר פן וזה מתיש ולא משהו ודי משעמם אותי. גם בפיטר פן זה היה קצת מיותר, אגב. ובכלל, זה מרגיש סתם מסחרי, פרוזן זה סרט דיסני ולא אגדה קלאסית (נגיד, זה היה קצת מטופש שהביאו גם את מולאן אבל זה היה ממש לשניה וחצי באיזה פרק) וכל העניין של הסדרה היה לפרש בצורה שונה סיפורים שגדלנו עליהם (שכ-ו-ל-ם גדלו עליהם, ולא רק מי שראה סרט שיצא לפני שנה וחצי שזה תכלס' ילדים, הורים לילדים ואוהבי דיסני) ולא סתם לגלוש על הגל המסחרי, מה- יכניסו עכשיו לסדרה כל סרט דיסני שהצליח בקולנוע? זה מטופש. הייתי מעדיפה שיכניסו את מלכת השלג וזהו, בלי כל השטות של פרוזן. בקיצור, זה ממש מבאס אותי ועושה לי לא כיף לראות את הסדרה, בטח כשהשחקנים שנבחרו לדמויות ממש מעצבנים (אנה. ממש. מעצבנת. לאלסה אני שומרת חסד מפרינג').
&nbsp
גילוי נאות: לא ראיתי פרוזן, וגם לא מתכוונת לראות את זה.

קודם כל - תראי את הסרט! דבר שני

אני ממש מסכימה איתך.
אני ראיתי את הסרט ומאוד מאוד אהבתי אותו, אבל אני חושבת שזה מוקדם מדי,
כל הדמויות והסדרה עצמה מבוססת על אגדות וסיפורים שכולנו גדלנו עליהם, כמו שכתבת - קלאסיקות.
וזה מרגיש לי קצת ממוסחר מדי, אני אוהבת את העונה, אני נהנת ממנה, אבל הייתי רוצה לראות יותר את הדמויות שהתעלמו מהם עד עכשיו או דמויות שבאו ונעלמו אחרי שניה.
יש כ"כ הרבה אגדות ואופציות......

jacobyd

New member
תודה

אולי אם מישהו ייקח על עצמו לתרגם ולהפיץ בארץ.
אני לא מרגיש נוח מספיק עם רמת הכתיבה שלי בעברית :)

reasonforall

Active member
פרוזן

בגלל שראיתי את הסרט, לא היה לי אכפת. אבל אני חושב שזה לגמרי לא במקום.
מילא מלכת השלג, שהיא קלאסיקה בפני עצמה, אבל סרט שרק לפני רגע יצא? זו לא קלאסיקה.
אני מקווה שלא יכניסו עוד דמויות מסרטי שוברי קופות של השנים האחרונות.
&nbsp
למה לא נותנים במה לדמויות שנעלמו מהרדאר? שבעת הגמדים למשל - אנחנו רואים רק את אחד מהם מידי פעם (ובטח אפשר להלביש עליהם איזו דמות נוספת).
ואני רוצה את המכשפה הירוקה חזרה בבקשה!
&nbsp
&nbsp

Lion_Heart

Well-known member
זה יהיה...מענין...

שיביאו את toothless ו hicup נדבר

למעלה