אשמח לדעת

אשמח לדעת

אחרי קריאה של הפורום במשך זמן רב הבנתי ובצדק שלארה"ב בכדי להגר כדאי להיכנס רק עם נירות אז אשמח אם תסבירו לי איך אלפי ישראלים חיים בלוס אנגלס \ פלורידה עם ילדים וכו' (קשה לי מאוד להאמין שיש לכולם נירות) ואיך , איך לעזאזל אקי אבני וסנדי בר חיים להם באושר ב L.A איך נועה תישבי ומילי אביטל שם (מה לברנזה יש כרטיס חופשי חודשי ?)

odedee

New member
פעם הדברים היו אחרים.

בעבר מי שנכנס לא חוקי והצליח להשאר מספיק זמן היה מקבל גרין קארד בכל מיני מהלכי "סליחה" (pardon) מדי כמה שנים. גם הקריטריונים להוצאת ויזות (מכל הסוגים) היו הרבה יותר גמישים, והקריטריונים להוצאת גרין קארד למי שכבר היתה לו ויזת שהייה חוקית היו גם הם יותר גמישים. בשנים האחרונות ובמיוחד לאחר 11 בספטמבר 2001 ארה"ב סוגרת את שעריה להגירה. מי שהגיע בעבר והצליח, אשרי וטוב לו. מה שהיה אפשרי בעבר כבר לא קורה היום. לגבי הסלבריטיז שהזכרת, אני מניח שהם הוציאו ויזת אמן (חוץ ממילי אביטל שלדעתי בכלל נולדה בארה"ב) מה שלרוב הציבור לא רלוונטי. בכל אופן, זה לא מבטיח להם מגורים בארה"ב לאורך זמן, הויזות האלה מוגבלות בזמן.

אני מכירה פה

כמה מאות משפחות באיזור ניו יורק-ניו ג'רזי לכולם יש ניירות. מה יש לא להאמין? בעיקר למשפחות, רוב האנשים אינם חסרי אחריות ומטורפים מספיק כדי להגר עם משפחה בצורה לא חוקית. רוב הלא חוקיים הם חבר'ה צעירים שאין להם הרבה מה להפסיד.

WELL

ממה שראיתי בלוס אנג'לס אחוז גדול שלהם עובדים ללא ניירות מה שממש לא רצוי. מעטים מקרבלים אישורי עבודה דרך חברות או דרך ספונסרים. אבל בעיקרון ויזת העבודה ממש לא קלה לקבל צריך המון קריטריונים ולא לכולם יש.

למעלה