אשמח להדרכה.

• פותח הנושא adgr
  • פורסם בתאריך

adgr

New member
אשמח להדרכה.

"זכיתי " חלקית בתביעה נגד מעסיק לשעבר,הלנת שכר ימי מחלה.... בפסק הדין ניקבע שעליו לשלם סכום X מזה כחודש מתחמק,נפגשנו היום סוף סוף. החוצפן מוכן לשלם X מינוס מהסכום בפסק הדין.כלומר לא את כל הסכום! הפעיל סחטנות שכדאי לי להסכים, באם הנני מעוניין לקבל לרשותי את טופס 106 לתקופה שהועסקתי על ידו.---סרבתי . אני מאוד זקוק לטופס הנ"ל 106 . שאלותי: 1. איך פותחים תיק בהוצאה לפועל ? האם בפסיקה הוא גם יחויב בעלות פתיחת התיק? האם נידרש צעד מקדים לפני הגשת בקשה להוצל"פ? 2. האם אין חוק או תקנה המחייבת אותו למסור לי את טופס 106 ? תודה מראש. ---> לניתבע אין בעייה כלכלית לפי הבנתי, לא חסר לו רכוש או עסקים. תודה.

רוני 2112

New member
תלוי בך

שלום לך, אם ההפרש בין מה שמגיע לך למה שהוא מציע לא כלכך גדול לך על זה, לפתוח תיק הוצל"פ זה פשוט תביא איתך את פסק הדין (מקורי) תוודא שמופיע ת"ז מלא ונכול של החייב וגם כתובת עדכנית, כמובן שהסכום הכללי יהיה כולל ההוצאות שהיו לך, זה יכול לקחת מעט זמן תיקחא את זה בחשבון. בהצלחה רוני

קחי את הזמן לך

אם זכית בפסק דין להלנת שכר ויש לך באמאת ממי להוציא את הכסף ( בהנחה שמדובר באדם ולא חברה בע"מ לא פעילה ) אזי הזמן פועל לטובתך שכן הריבית שנפסקת בהלנת שכר הינה 10% לשבוע אין דבר כזה גם בשוק האפור ביותר ולכן גם לא אציע לך להתפשר . כמו כן אני מציע לך לפנות לעו"ד המתעסק בתחום ההוצל"פ ולעבוד איתו על אחוזים . אל תמהרי

לגבי טופס 106

אני מציע לך להתייעץ עם מנה"חש או רואה חשבון שכן נראה לי שאפשר לקבל זאת גם מהרשויות (ביטוח לאומי או מס הכנסה ) במידה ולא תוכל להגיש תביעה לצו עשה שיחייב אותו לתת לך את הטופס

למעלה