אשמח להכוונה

HADAS2908

New member
אשמח להכוונה

יש לי התלבטות שמאוד חשובה לי, אשמח להכוונה. אני בעלת תואר ראשון ומטפלת בנוער בסיכון, בוגרת מכון גישות בקורס הנחיית קבוצות. בת 30 נשואה ללא ילדים. לאחרונה הגעתי למסקנה שהעבודות האחרונות שלי לא מתאימות למי שרוצה להכנס להריון והחלטתי ללכת ללמוד תעודת הוראה, מצאתי מסלול שמתקיים רק שנה וזה נהדר לי ...כבר תכננתי להירשם ולמצוא עבודה סטודנטיאלית... מצד שני פתאום הציעו לי עבודה מפתה, קשה ומאתגרת...שאם אקח אותה לא אוכל ללמוד. פתאום המחשבות שלי השתנו, אם לפני רגע חשבתי ללכת ללמוד הוראה כדי שאוכל לעבוד בשעות נוחות לאמא ולהצליח לקיים בית ומשפחה, - הכול התבלבל לי..כן לקחת את המישרה המאתגרת ולוותר על הלימודים ? ( המישרה היא בין 7 וחצי בבוקר ל 5 בערב ) לוותר על המישרה וללכת על הלימודים ועל העתיד ? אוףף , מה לעשות ...?

magal101

New member
דרך אגב, איך את רוצה שמישהו יתן לך תשובה

ראויה בלי ממש להכיר אותך?????

LittleBeatle

New member
לדעתי

זה נשמע שכדאי ללכת על העבודה, מכמה סיבות : (קודם כל, לא קל להשיג עבודות טובות בימינו.) וגם- אם הבנתי נכון את הולכת על ההוראה כדי להשיג עבודה טובה - ואם הגיע לידייך הזדמנות לאחת כזו אז למה לא בעצם? מבחינת השעות זה גם נשמע בסדר (משרה מלאה בשעות הבוקר) וחוץ מזה זה מוסיף לניסיון. בנוסף (אמנם אני לא מכירה אותך אבל) זה נשמע שזה מה שאת רוצה... כלומר הלב נוטה לתחום מסויים, ואת לימודי ההוראה אפשר לעשות אח"כ. בקיצור אפשר להתלבט המון... אני חושבת שכדאי באמת לחשוב על היתרונות והחסרונות שיש לכל דבר (ברור...) לדעת שלכל דבר יש מחיר (לימודים-קידום בהשכלה לעומת עבודהבמשרה מלאה בתחום הרצוי) ולסיום, לדעתי חשוב באמת להתייעץ עם מישהו קרוב שמכיר אותך. בהצלחה בכל מקרה... ושתהיה שנה טובה

simona111

New member
לעבוד עד 5 , כשיש ילדים קטנים

זה לא מתאים לכל אחת. זה טרוף , קשה , מטיש , ולדעתי טיפשי..... קצת פחות כסף ......אבל תהני מהחיים ומהילדים ......תמיד יגיעו עוד אופציות בעתיד בנתיים את רוצה משפחה וזה לא פשוט לנהל קריירה מאתגרת וגם במקביל תינוק ומשפחה ... דעתי האישית .....רובן בסוף מתייאשות ומחפשות מוצא . אנחנו הנשים , יש לנו עבודה בחוץ ובבית משרה שניה , אם את לא רואה עצמך כסוס עבודה ...... אל תעשי את זה . אם את מוכשרת וטובה , יהיו עוד הזדמנויות , תמיד תסתכלי קדימה. בהצלחה אמא ל - 3 שהפכה משכרה לעצמאית קטנה בגלל הקושי

למעלה