אשמח להכוונה

אשמח להכוונה

אני בתחילת התואר הראשוון שלי באו"פ, וחשבתי להתחיל להתנדב באנוש כדי לצבור קצת ניסיון, אז
א)-איזה "תפקידים" בתור מתנדבת לקחת?
ב) איני יודעת באיזה תואר שני אמשיך, אבל אני בטוחה שהוא יכלול פן מחקרי (אולי נוירופסיכולוגיה, זה ניראה לי מתאים למה שאני מחפשת), בכל מקרה-לא רואה עצמי כקלינית. האם עדיין התנדבות באנוש לדוג' רלונטית?
ג) איך מתנסים בעבודה מחקרית? כלומר איך אני יודעת מה למשל סדר יומו של נוירופסיכולוג, או פסיכולוג קוגנטיבי או ווטאבר, מניסיוני, "דברים שרואים משם, לא רואים מכאן". ולפני שאני קובעת לי מטרות (כמובן שהכל הוא עדיין בגדר אפשרות) היתי רוצה נקודת מבט מאוזנת ומציאותית יותר בקשר לעבודה בפועל.

beltal8

New member
אני חושב שמבחינת הרלוונטיות, יהיה עדיף

להיות עוזרת מחקר במעבדה (לא מהסוג שמעבירה שאלונים, אלא עוזרת בפרויקט בנוירו, מריצה ניסוי). בקוג' אני פחות בעניינים, אבל לדעתי גם זה יהיה עדיף.. בלי קשר, להתנדב באנוש זה טוב, נחמד ופותח דלתות בראש! ועוזר לאנשים שקשה להם :)

Columbina

New member
תלוי,

איפה את גרה. אני עבדתי באו"פ כעוזרת מחקר וזה נותן המון. אם זה מסתדר לך, תכתבי לחברי סגל שאת מחפשת להיות עוזרת מחקר, לרוב מישהו צריך.
אם לא, תנסי לחפש בלוחות מודעות וכד'.

Columbina

New member
תלוי אצל מי,

הרוב כן רוצים ידע בשיטות מחקר לפחות אבל לפעמים אפשר לדבר. פשוט תכתבי בכנות ואולי מישהו צריך משהו. אני לא בטוחה שיש כרגע משהו בנוירופסיכולוגיה (אבל תשלחי מייל לד"ר נורית גורנאו) אבל אם יש אצל מישהו אחר הייתי מאוד ממליצה.

למעלה