אשמח להכיר

מיס3

New member
אשמח להכיר

אז נתקלתי בפורום הזה וכבר שמחה שלא היחידה בעולם

קצת עליי, בת 32 חסרת ניסיון זוגי, ולא בגלל שאני מופנמת, ביישנית או לא חברתית אלא פשוט משהו שנגרר המון זמן ולא נראה שיש ממנו מוצא. המון זמן של תירוצים לעצמי ולסביבה שלא מחפשת זוגיות ולא מעניין אותי. אני חושבת שכרגע פשוט בא לי להתנסות בדבר האמיתי ולהחליט בזמן אמיתי אם זה זה או לא.
הבעיה שבאמת קשה לסמוך על המין הגברי, האם אתם מתענינים בי כאדם או רואים אותי כאישה שמטרתי לספק את היצר שלכם?! על מי שאפשר לסמוך?!

בכל מקרה, אני נותנת צ'אנס ואם מישהו רוצה להכיר לי את תוכנת המסרים פה ולהוכיח אותי בטעותי.. דיי מוזמן (מקווה שזו לא טעות פטאלית)

כל הכבוד על היוזמה

אבל מעניין אותי איך את היית מגיבה להודעה של גבר שהיה רושם:
"...הבעיה שבאמת קשה לסמוך על המין הנשי, האם אתם מתענינות בי כאדם או רואים אותי כארנק שמטרתו לספק את היצר שלכן לשופינג?! על מי שאפשר לסמוך?!"
כלומר כבר מראש הוא מכליל ומאשים כל בת זוג פוטנצאילית באינטרסים סמויים, ואז מבקש מהן להוכיח שהוא טועה.
אני לא יודע מה איתך, אבל גם לרוצח ניתנת חזקת החפות, אז אני חושב שגם לגברים מגיע...

מיס3

New member
כן, יש לי בעיה שאני לא סומכת על גברים

דבר ראשון תודה על התגובה. תשובתי אלייך שאני מאוד רוצה להגיע ממקום אחר. העבר, החיים, המציאות מסביבי לימדו אותי אחרת. כתבתי את השאלה לא בשביל להפנות אצבע חיצונית אלא יותר פנימית אליי. אין מה לעשות גברים הם מין מפחיד, מיני וכוחני. מאמינה שלא כולם כאלה והחברה לרוב דורשת מהם להיות כאלה. לצערי, זו כנראה המחשבה שמונעת ממני להתנסות בעולם הזוגי ולכן, ישנה סקרנות האם נמצא הגבר שיוכל לגרום לי לסמוך.

וכן יש לי עבודה עם עצמי לעשות גם..

לא על זה דיברתי

לא דיברתי עליך ולא התכוונתי להגיד שיש לך בעיה. אני דיברתי על איך שאת מפרסמת את עצמך.
תראי, את מבוגרת ממני בכמה שנים לכן אני לא מעוניין, אבל גם אילו היית בגיל שלי עדיין לא הייתי מעוניין(על פי ההודעה הראשונה שלך), ולמה? כי אני לא הייתי רוצה להיכנס לקשר רציני עם מישהי שמאשימה אותי במשהו שלא עשיתי מראש, ואני צריך איכשהו להוכיח את חפותי. זו דרך גרוע להתחיל קשר.
אני לא אומר שלא תקבלי הודעות, אבל אולי הם לא בהכרח יהיו מה שאת רוצה...

dory141

New member
בואי ננסה להכיר

כנסי לכלים ומידע-לוחות. שתי ההודעות האחרונות הן שלי (בשם ד., הקודם מלמטה לא קשור אליי) . אם תרצי, תוכלי ליצור קשר (המייל בהודעה השנייה). כמובן שאשמח לראות את הפירוט שלך.

jeshu

New member
כדאי לך לשנות גישה
אין שום דבר לא בסדר בסקסק חד פעמי וזה משהו ששני אנשים בוגרים מחליטים עליו. כל טרנמינולוגיית ה"ניצול" הזו זה משהו שכדאי לך להוציא מהמערכת. ובכלל, אין כאן הבטחות וסקס הוא לא הבטחה להמשכיות של קשר, אבל אי אפשר בלי. זה לא ילך.
וכל גבר נורמאלי שיתעניין בך כאדם ויתעניין בכל הבמכלול הזה שהוא את, יתעניין בך גם מינית. וכן, יש ציפייה בקשר זוגי ליחסי מין מספקים ונעימים ועוד הרבה דברים. וגם ממך מצופה שיהיה איזה ייצר שם. זה מעייף כשאישה לא יוזמת אף פעם.

dori78

New member
עדיף שלא תגיב על דברים שאתה לא מבין בהם.

בלי להיכנס לטרמינולוגיה, ניסיון חיים מאכזב עם המין השני יכול לגרום לסגירות מול בני זוג פוטנציאליים.
זה לא אומר שלא יהיה סקס אף פעם; זה כן אומר שזה ייקח יותר זמן,
אולי אפילו הרבה יותר זמן, ממה שנראה לך הגיוני ונורמלי ביחס לגיל.
אם אתה אכן רוצה להמשיך את מערכת היחסים שהתייעצת לגביה, כדאי שתפנים את זה.

jeshu

New member
אני חושב שאני מבין משהו ברמה סבירה
אני אספר לך סוד קטן, גם אני הייתי בתול פעם.

למעלה