לא בטוח שיש סיבה לקנות מכונה
כדי להכין ואריאציות של פרוזן יוגורט. בגלל גם שאלתי עד כמה התנסית עם קינוחים קפואים. אפשר להקפיא יוגורט ולכתוש מספר פעמים תוך כדי עם סטיק בלנדר או אפילו לעשות סוג של גרניטת יוגורט המערבת ערבוב מידי שעה תוך כדי תהליך ההקפאה. בשביל מכונת גלידה טובה צריך לדעתי לדאוג גם לעבודה טובה ומשמעותית על התערובות גלידה, למרות שגם אם תזרקי למכונה טובה "סתם" יוגורט או מיץ פרי טבעי, התוצאות כ"גרניטה" או ברד הן בכלל בכלל לא רעות.
עד 2000 ₪ עם הקפאה פנימית לדעתי בארץ זה רק או פרוסטליין או דגמים מסויימים של נימוקס, זה לפחות מה שמופיע בכמה אתרים ברשת. לא יכול להמליץ לך על אף אחת בפה מלא כי עם הנימוקס לא עבדתי ועם הפרוסטליין לא עבדתי מספיק, אבל אני חושב שלמטרות שלך הן יכולות להתאים.. אבל שוב בדקי וחקרי בעצמך, כולל נתוני ההספק שלהן, קריאת ביקורות עליהן ברשת בעברית ובאנגלית ובקיצור עשי שיעורי הבית שלך והחליטי. אני עדיין חושב שקניית מכונה בדרגות גבוהות יותר עדיפה, ככה אני לפחות עובד עם מכונה, אבל כמובן שזה תלוי מחיר וזמינות.