אשמח להמלצה על ארוחת בוקר ליד הים

mereng

New member
אשמח להמלצה על ארוחת בוקר ליד הים

חמותי נפטרה בשבוע שעבר והיום מסתיימת השבעה, אני רוצה לקחת את הפרטנר האהוב לארוחת בוקר מול הים. זה בד"כ עושה לו טוב ומרגיע ונראה לי שהוא צריך את זה אחרי שבוע אינטסיבי וקשה.

גבולות הגזרה הן אשדוד - הרצליה, ועדיף ארוחת בוקר שהיא קצת מעבר לזו של רשתות.

תודה מראש

החתולית

New member
ארוחת בוקר באחד מבתי המלון על החוף

הם בדרך כלל מקבלים אורחים מבחוץ. אלה ארוחות יקרות יחסית.
&nbsp
לא בטוחה איך ארוחות הבוקר של מנטה ריי בימים אלה, אבל אין יותר מאשר על שפת הים מהם.

gastro101

New member
ממליצה על טורקיז בחוף סי אנד סאן

הים שם קרוב בעיקר אם יושבים במרפסת . בבתי המלון -רחוקים מקו החוף (לפחות דן תל אביב) ויש חלון חוצץ-רואים את הים מרחוק
אפשרות נוספת מנטה ריי- ממש על החוף
תנחומי

החתולית

New member
המליצו לי עכשיו על חצר גולדמן

ארוחות די סטדרטיות אבל מקום נחמד וצריך להזמין מקום.

mereng

New member
תודה רבה לכל הממליצים !

הרמתי עשרות טלפונים, ברוב המקומות לא היה מקום, בחלקם היה מקום אבל רק ב- 11 (מאוחר מידי עבורנו, בצהריים אוספים ילדים מהמסגרות), ובחלקם היה מקום + שעה סבירה, אבל הודיעו שארוחת בוקר ליחיד תעלה 120 ש"ח (!!!) ולפחות לפי התיחקור הטלפוני שלי לא היה בארוחה משהו מיוחד, בטח לא משהו שמצדיק כזה סכום.

אז בשישי בבוקר פיזרנו את הטף למסגרות ונסענו לקירה באשדוד.
יש שם נוף מהמם לים, המארחת קיבלה אותנו במאור פנים ודאגה להושיב אותנו בשולחן עם הנוף הכי מוצלח. הזמנו 2 ארוחות בוקר + חציל בטחינה וסלסה + פטריות מוקפצות. היה לנו טעים מאוד, והמנות היו נדיבות כמו שאני כבר לא זוכרת. אין תוספת תשלום על תוספות לחביתה, אין תוספת תשלום על הפוך גדול. הקפה הגיע בכוס ענקית כמו שאני אוהבת, מיץ התפוזים גם. הגבינות והממרחים הגיעו בכמות נדיבה ולא בצלוחיות זעירות שמכילות כפית בקושי.
לידנו ישבה מישהי מבוגרת והמלצרית היתה חמה ונעימה אליה ונדמה לי שהן אפילו התחבקו בסוף, וזה היה מקסים.

והיה לנו רגוע ושליו.

mereng

New member
רק מדגישה שזה לא ממש על שפת הים אלא עם נוף לים

למעלה