וגם איך אומרים את זה באנגלית, על מנת שאוכל להזמין מאלי אקספרס. תודה מראש.
R rotemmff Member 10/3/21 #1 וגם איך אומרים את זה באנגלית, על מנת שאוכל להזמין מאלי אקספרס. תודה מראש.
trilliane Well-known member מנהל 10/3/21 #2 נכתב ע"י rotemmff: וגם איך אומרים את זה באנגלית, על מנת שאוכל להזמין מאלי אקספרס. תודה מראש. לחץ כדי להרחיב... אפשר לחפש בעלי גם בעברית (ואח"כ לעבור לאנגלית ולראות את שמות המוצרים) כירה חשמלית – קנה כירה חשמלית עם משלוח חינם ב- version AliExpress
נכתב ע"י rotemmff: וגם איך אומרים את זה באנגלית, על מנת שאוכל להזמין מאלי אקספרס. תודה מראש. לחץ כדי להרחיב... אפשר לחפש בעלי גם בעברית (ואח"כ לעבור לאנגלית ולראות את שמות המוצרים) כירה חשמלית – קנה כירה חשמלית עם משלוח חינם ב- version AliExpress
R rotemmff Member 12/3/21 #3 נכתב ע"י trilliane: אפשר לחפש בעלי גם בעברית (ואח"כ לעבור לאנגלית ולראות את שמות המוצרים) כירה חשמלית – קנה כירה חשמלית עם משלוח חינם ב- version AliExpress לחץ כדי להרחיב... תודה. אני לא כל כך מצליחה. זה מראה לי מוצרים לא קשורים.
נכתב ע"י trilliane: אפשר לחפש בעלי גם בעברית (ואח"כ לעבור לאנגלית ולראות את שמות המוצרים) כירה חשמלית – קנה כירה חשמלית עם משלוח חינם ב- version AliExpress לחץ כדי להרחיב... תודה. אני לא כל כך מצליחה. זה מראה לי מוצרים לא קשורים.
trilliane Well-known member מנהל 12/3/21 #4 נכתב ע"י rotemmff: תודה. אני לא כל כך מצליחה. זה מראה לי מוצרים לא קשורים. לחץ כדי להרחיב... לא מבינה בתחום ולא יודעת מה את מחפשת... אם תתני קישור למוצר (באתר ישראלי או אחר) שמתאים לך, זה יעזור.
נכתב ע"י rotemmff: תודה. אני לא כל כך מצליחה. זה מראה לי מוצרים לא קשורים. לחץ כדי להרחיב... לא מבינה בתחום ולא יודעת מה את מחפשת... אם תתני קישור למוצר (באתר ישראלי או אחר) שמתאים לך, זה יעזור.
R rotemmff Member 14/3/21 #5 פלטות חשמליות | כיריים חשמליות - מחסני חשמל רשת מחסני חשמל מציעה ללקוחותיה כיריים ופלטות חשמליות במחירים טובים במיוחד. כירה חשמלית או פלטת שבת בגדלים שונים עם פריסת חום רחבה , ציפוי אמייל ומאושרות לשימוש בשבת. לפרטים נוספים היכנסו לאתר eilat.payngo.co.il תודה.
פלטות חשמליות | כיריים חשמליות - מחסני חשמל רשת מחסני חשמל מציעה ללקוחותיה כיריים ופלטות חשמליות במחירים טובים במיוחד. כירה חשמלית או פלטת שבת בגדלים שונים עם פריסת חום רחבה , ציפוי אמייל ומאושרות לשימוש בשבת. לפרטים נוספים היכנסו לאתר eilat.payngo.co.il תודה.