אשמח להמלצה

אשמח להמלצה../images/Emo53.gif

היי חברים, אני מחפשת המלצה לחנות נוספת (או בובנאי פרטי) בה אפשר למצוא בובות של בע"ח להצגה שאני מכינה. להכין את הבובות בשלב זה קצת גדול עלי, אני כותבת את ההצגה, מכינה מוסיקה ואצטרך ללמוד את ההפעלה לבד וזאת בנוסף לעסק הקטן שלי שממשיך לזוז כל הזמן הזה ועוד אלף דברים אחרים
... ב-ק-י-צ-ו-ר הייתי ב בובימה , חנות יפהפיה ויש שם בובות מתאימות אבל אשמח לשמוע עוד רעיונות !! תודה רבה רבה ושבוע טוב, חגית

בוקר טוב ......

לאחרונה קניתי כמה בובות מטקסס,,,השרות טוב מאוד,המחירים נוחים סיירי באתר אולי תמצאי משהו, אני היתי בקשר טלפוני איתם ,אולי ניתן גם לבקש שייצרו לך ,,,,,בהצלחה

הי חגית, ממליצה לבדוק חנויות

וירטוארליות באינטרנט. אפשר דרך אתרי העל בנושא תאטרון בובות (בקישורי הפורום) או בחיפוש "buy puppets" בגוגל. או להזמין בובות ממעצב/ת בובות שיבנו בדיוק מה שאת רוצה (אבל זה יקר יותר) תעדכני כשיהיו התפתחויות, טוב?

אז ככה....

להזמין מחנויות וירטואליות לעיתים זה זול - רק ברוב המקרים את לא ידעת מה את מקבלת עד שזה מגיע. בתמנות שבאתר - תמיד הכל נראה נפלא. תלוי מה דרישות ההפעלה שלך (זוכרת את הסדנא בחנוכה......?). להזמין ממעצב/ת זה לעיתים יקר (אולי לא בפני עצמו - אבל מול התקציב). אוי הדילמה! אחד הפתרונות הוא לחפש מעצבי בובות בתחילת דרכם ולעבוד איתם צמוד - רק שאת טיפ-טיפה רחוקה. אבל... אולי המרכז לתיאטרון בובות יכול לעזור- שלחי לי המייל את כל המידע הנחוץ ואנחנו נתלה את זה על לוח המודעות ונפיץ את זה לכל מי שעשוי להתאים ונראה אם יצא שידוך. המייל שלי במשרד: [email protected] אילן

אילן, אכן שלחתי אבל כנראה

שעדיין יש לי הבעיה של דואר יוצא ... בכל אופן פנו אלי בינתיים כמה בובנאים במסרים אז נראה לאן זה יתגלגל
המון המון תודה בינתיים על העזרה!

אכן כן ../images/Emo25.gif

אמנם יש מחשב חדש אבל גם הוא עושה קצת בעיות
מקווה להיות יותר "בענינים" בקרוב ...

קניית בובות באינטרנט ושאר דילמות ..

בהחלט לא תיכננתי לקנות בובות באינטרנט מהסיבות שאילן הזכיר (כבר קרה לי מקרה שראיתי בובה מדהימה באינטרנט ואח"כ, בחנות, ממש התאכזבתי) ובוודאי שלא מחו"ל (אנחנו מהמשוגעים שאין להם כרטיס אשראי) ותיארתי לי שלהזמין מבובונאי באופן פרטי זה המון כסף... שני הפתרונות שנשארתי איתם כרגע זה בובנאי בתחילת דרכו כמו שמציע אילן, או בובימה שהמחירים שם יחסית סבירים והבובות חמודות. אם קופץ למישהו עוד רעיון
אשמח לשמוע!

נגהלי

New member
חגית, אתמול היינו בנחלת בנימין

בין האומנים שנמצאים שם, היו גבר ואישה שמכינים בובות ונראה לי, שהם יתאימו בול, למה שאת מחפשת. הם אומנם באשדוד, אבל קניתי מהם בובות (חילזון ותוכי מקסימים) והם אמרו שיש אפשרות של משלוח בדואר. אז אם עדיין לא הסתדרת, תאמרי לי ואתן לך את הפרטים שלהם. יש להם בובות מקסימות (מחירים מאוד זולים. החילזון והתוכי עלו לי 50 ש"ח כ"א, יש גם צב מהמם!!! ב45 ש"ח וחתול ב35 ש"ח ויש להם בובת ילד מקסימה שמתלבשת על הגוף ב300 ש"ח.

למעלה