כמה רעיונות
משק ברזילי - צמחונית חמודה מאוד, הרבה מאוד מנות טבעוניות. אני מאוד מחבבת אותה, מרפסת מאוד נעימה. מודה שיצא לי להיות שם בעיקר בבוקר ועוד פעם אחת למעין נשנוש של אחר צהרים ולא לארוחה מלאה, אבל מה שטעמתי היה טעים, האווירה שם מהנה, ונווה צדק כמובן מקסימה. יש להם תפריט עונתי כזה לחודש כסלו שנשמע מסקרן מאוד (את יכולה למצוא בפייסבוק) והם בהחלט על הכוונת שלי. ראיתי ששאלת על mezze, גם היא חמודה בעיניי והייתי שם לא מעט, אבל אני חושבת שמשק ברזילי מוצלחת יותר לערב, במיוחד ערב חגיגי.
האנוי ובית תאילנדי - אסיאתיות מצוינות בעיניי. אם אסיאתי הולך, אז שתיהן מאוד מומלצות. בבית תאילנדי לא לשכוח לבקש את התפריט הצמחו-טבעוני, בהאנוי המנות הטבעוניות בתפריט הרגיל, אבל תמיד כדאי לשאול למקרה שמשהו לא סומן.
עוד רעיון, קצת שונה - מסעדת אואזיס. רחוקה מאוד מאוד מלהיות טבעונית ודי יקרה, אבל בעיניי שווה את זה לחלוטין. אני הייתי שם פעמיים והמנות הטבעוניות שאכלתי היו מהטובות שטעמתי, אי פעם. צריך להודיע כמה ימים מראש שאת מגיעה ושאת טבעונית, כשאני הודעתי להם היה מגוון לא רע בכלל (2-3 ראשונות ו-2-3 עיקריות, שזה מכובד מאוד בעיניי) וטעים ביותר. קינוחים למיטב זכרוני אין.
מזל טוב