אשמח להמלצות למסעדה טבעונית מעולה!

elin86

New member
אשמח להמלצות למסעדה טבעונית מעולה!

יכול להיות מב"ש ועד ת"א.. משהו נחמד לחגוג בו יומולדת
חשבתי על ננוצ'קה אבל ביום רגיל שאינו יום שני האפשרויות הטבעוניות ממש מעטות

מסעדה צמחונית, ידידותית לטבעונים, הולך?

אני את יום הולדתי האחרון חגגתי ב-24 רופי ברחוב שוקן בתל אביב, מסעדה הודית צמחונית ומאוד ידידותית לטבעונים. אישית מאוד נהניתי

elin86

New member
כל מקום שיהיה לי מה לאכול..

דווקא אוכל הודי אנחנו פחות מתחברים.. השבוע אנסה מסעדה כזו באיזורינו..
אשמח לעוד המלצות..

ladybug6

New member
הרבה ממליצים על הבית התאילנדי

כי זה מקום די חגיגי ויש בו גם אוכל "רגיל" וגם תפריט צמחו/טבעוני. אני אישית לא מצאתי שם הרבה מה לאכול אבל אני יחסית בררנית, רוב הטבעונים יצאו משם די מרוצים, ויש אפילו קינוחים טבעוניים (טפיוקה וכאלה).
לכמה אנשים זה? צריך להיות מקום חגיגי או לא בהכרח? אולי שווה להצטרף לאחד מימי שני היותר חגיגיים, אם זה משהו זוגי למשל.
יש גם כמה מסעדות שף עם מנות טבעוניות, ממליצה לעבור על הרשימות בויגן פרנדלי ולראות אם משהו קורץ לך, אני לא טיפוס של מסעדות במיוחד אז קשה לי להמליץ לך מנסיון.
http://www.vegan-friendly.co.il/business/restaurants/

elin86

New member
לזוג.. לא חייב להיות סופר חגיגי

מקום נחמד עם אוכל טוב

ladybug6

New member
אפשר לנסות את אורנה ואלה

אני הייתי שם וזה לא מקום ממש חגיגי או מפואר, אבל חביב, יש להם מנות טבעוניות וגם לא טבעוניות, לרוב טעים ואיכותי שם, לפעמים יש נפילות, אבל זה ככה בכל מקום אני מניחה.

יוספה 51

New member
לא רוצה לבאס אבל גם אני הייתי שם

והיה נפלא. את הצ'יפס הקרוע אפשר, אגב, גם לעשות בבית. עשינו בעקבות זה והיה נפלא. טעים מאד, העיצוב של המקום לא לטעמי (קצת משחק אותה יותר מדי שלוכי) אבל מה זה לעומת אוכל נפלא וטעים. גם במשק ברזילי יש מנות טעימות טבעוניות ושמעתי, לא הייתי , על מסה או מזה, לא זוכרת, שהם גם טבעוניים וטעימים ביותר.

elin86

New member
מסה של אביב משה?

היינו לפני שנה ואני לא זוכרת שהיו שם מנות טבעוניות..
משק ברזילי אכן נראה נחמד.. תודה

elin86

New member
הבנתי למה התכוונת

זה MEZZE
אז בין המזה לבין המשק ברזילי, מה עדיף?

awareness3

New member
אני חגגתי יומולדת במזה והיה מעולה!

את משק ברזילי מכירה מהמקום הקודם (לא הייתי החדש) ונראה לי שמזה טובה יותר

יוספה 51

New member
אכן כך', mezze

שמעתי דברים טובים אבל לא הייתי. סגור בשבת אז אפשר לבדוק רק מחר.

elin86

New member
מישהו מכיר את ביסטרו נועה ביפו?

אשמח לשמוע אם מישהו היה..

Not All Me

New member
כמה רעיונות

משק ברזילי - צמחונית חמודה מאוד, הרבה מאוד מנות טבעוניות. אני מאוד מחבבת אותה, מרפסת מאוד נעימה. מודה שיצא לי להיות שם בעיקר בבוקר ועוד פעם אחת למעין נשנוש של אחר צהרים ולא לארוחה מלאה, אבל מה שטעמתי היה טעים, האווירה שם מהנה, ונווה צדק כמובן מקסימה. יש להם תפריט עונתי כזה לחודש כסלו שנשמע מסקרן מאוד (את יכולה למצוא בפייסבוק) והם בהחלט על הכוונת שלי. ראיתי ששאלת על mezze, גם היא חמודה בעיניי והייתי שם לא מעט, אבל אני חושבת שמשק ברזילי מוצלחת יותר לערב, במיוחד ערב חגיגי.

האנוי ובית תאילנדי - אסיאתיות מצוינות בעיניי. אם אסיאתי הולך, אז שתיהן מאוד מומלצות. בבית תאילנדי לא לשכוח לבקש את התפריט הצמחו-טבעוני, בהאנוי המנות הטבעוניות בתפריט הרגיל, אבל תמיד כדאי לשאול למקרה שמשהו לא סומן.

עוד רעיון, קצת שונה - מסעדת אואזיס. רחוקה מאוד מאוד מלהיות טבעונית ודי יקרה, אבל בעיניי שווה את זה לחלוטין. אני הייתי שם פעמיים והמנות הטבעוניות שאכלתי היו מהטובות שטעמתי, אי פעם. צריך להודיע כמה ימים מראש שאת מגיעה ושאת טבעונית, כשאני הודעתי להם היה מגוון לא רע בכלל (2-3 ראשונות ו-2-3 עיקריות, שזה מכובד מאוד בעיניי) וטעים ביותר. קינוחים למיטב זכרוני אין.

מזל טוב

elin86

New member
תודה רבה על הפירוט..

אני מנסה להספיק כמה שיותר
הבנתי שמזה יש ארוחות בוקר טובות אז אולי נתחיל מזה.. ואולי אחהצ נלך למשק ברזילי. ובין לבין יש את הגלידה ג'לה.. הבנתי שיש שם גלידות טבעוניות טובות.. מכירה?
ראיתי שיש סניף ברחובות.. אמור להיות שם המבחר של הסניף ברמת גן או ששם יהיה משהו יותר פשוט כי הסניף הוא שכונתי כזה.. כמה לקוחות יש להם לגלידת סויה?

למעלה