אשמח להמלצות מהמכירים

אשמח להמלצות מהמכירים

קראתי כמעט כל הודעה בפורום, ועדיין זקוקה לעזרתכם, אנו מחפשים צימרים לקבוצת משפחות (4-5) עם ילדים נמרצים לחופשת חג השבועות. רציתי לקבל המלצות על צימרים בבית הלל למשל, שם מצאתי לא מעט הצעות, אך אינני יודעת מי מהם מקיים את המובטח ומי לא כל כך... בעקרון אנו פתוחים להצעות, כל עוד ישנם מרחבים, אפשרות למנגל, בכל מקום בארץ. בתודה מראש לכל מי שיכול לתרום לנו מידע.

אומרים שוויטראג' - חוויה, תנסי

אבל אני מציע לך לקחת קבוצת צימרים בכפר ורדים - אצל גזית. (04-9973322) או מקום נפלא - פנינה בבצת (04-9809090) או מקום חביב למשפחות עם ילדים - אלוטבע בכפר הילדים (ע"י כרמיאל) - (052-4237532) ברכות...

drtrip

New member
בית הלל...

הצימרים בבית הלל באמת נהדרים, אוכל להמליץ לך על מה שאני ראיתי והתרשמתי לטובה. הראשון-ויטראז' -סוף הדרך של צימר בעל שני קומות ושני חדרי שינה+סלון מרווח ונחמד להפליא, במקום א. בוקר, גקוזי ספא,סאונה וטיפולים למינהם ממליצה על אילנה ונורית לטיפולים דרך אגב... בקתה בכפר, בקתות העץ של ליאורה ויורם,ענת עמוסי, נופש גרוס. כדאי לסייר באתרים שלהם לפני כן.

ה דרומי

New member
לגבי הצימרים של ענת בבית הלל

נכון שהיא אשה נחמדה נכון שיש ברכיה נחמדה נכון שיש דשא וערסלים אבל הצימר הקטן יותר די מוזנח אין א.בוקר המחיר לסופע"ש 600 שח ללילה. הצימר השני בעל שני חדרי שנה סולם לשני אגפי שינה מעל החדרים לא מומלץ עם באים עם ילדים קטנים. הקיצור לא מומלץ

ה דרומי

New member
תוספת אין גק'זי בצימר הקטן ../images/Emo44.gif

קטנה ולא כול כך עובדת. המקלחת די על הפנים חסר ציוד להכנת א.בוקר\ערב הקיצור היתי שם פעם אחת יותר מידי

aviro

New member
המלצות

נסו חלום יעקב בפר יובל,היתי גם שם , יש במקום שבעה או שמונה צימרים נחמדים מאד,אגב אין הרבה מקומות חוץ מקיבוצים כמובן שיש להם 7-8 יחידות,ושגם יתאימו כולם למשפחות,אבל המלצתי לכם כמו שעשו איתי כמה פעמים אורחים שרצו 6-7 יחידות פשוט לקחו 2-3 יחידות ממני ועוד 3-4 יחידות מהשכן שלי ובמקרים מסויימים אפילו מעוד שכן, בישובים רבים יש שכנים שיש לכל אחד 3-4 יחידות חלקם לזוגות וחלקם למשפחות ובדרך כלל המרחקים לא גדולים משהוא כמו 30-40 מטר,ובדרך כלל כולם מתרכזים במקום הכי פתוח וגדול מבלים שם את ימי החופשה ,יוצאים משם לטיולים,ובערב כל אחד חוזר לבקתה שלו ללינה.

למעלה