לא צריך להפשיר בכלל! קפוא תכניס לתנור.
תנור מחומם מראש למשהו כמו 180 מעלות, ברגע שהתנור התחמם... אודרוב לבפנוכו.... לא לחמם יותר מדי, כדי שלא יתייבש, ברגע שאתה מבחין שהשניצל קריספי , חם ו"חתיך"... זה הזמן להגיש. לגבי קציצות מטוגנות, אין מניע לחמם במיקרו, רק לא להגזים, כי גלי המיקרו מייבשים ומכווצים מרקמי אוכל שונים. לדוגמא :חימום של לחם או בצקים ממינים שונים,לא מומלץ, אלא אם כן עוטפים אות הבצק האפוי {פיתות , בורקסים,לחמניות וכו'}, במגבת בד , ואז מפשירים, או מחממים, וגם אז לזמן קצרצר , כי אם לא... הכל מתקשה והולך פארש. זאת הסיבה שאין מחממים שניצל במיקרו {בגלל הציפוי הלחמי שלהם}. אני בכל מקרה - חופשי מחממת קציצות מסוגים שונים , בגלל שוני ההרכבים. מה שאני עוד נוהגת לעשות זה לטגן מראש כמות גדולה של קציצות, מקפיאה , ובכל פעם מוציאה כמות רצוייה, ומוסיפה לרוטב שונה, כדי שלא לשעמם... זה מקצר תהליכים ואחלה שיטה . זה יכול להיות כל רוטב אהוב...רוטב בצל, רוטב עגבניות חריף, או רגיל, רוטב פטריות, רוטב יין, רוטב ירקות וכו' וכו' וכו'... הרי הכנת רוטב לוקחת כלום זמן, הבלגן הגדול הוא הקציצות... ההכנה, והטיגון. ככה שאם יש את הקציצות מטוגנות מראש, ניתן להוציאן ככה כמות שהן, קפואות , ולהוסיפו ישירות לרוטב החם, מבשלים עוד כמה רגעים יחד, כדי שהקציצות יקבלו לוויית טעם של הרוטב, והיידה לשולחן ... יאללה... בהצלחה.