אשמח להתייעץ איתכן לגבי פורמולת צמחים

אשמח להתייעץ איתכן לגבי פורמולת צמחים

אני בת 35 מנסה להיקלט להריון שני בפרופיל הורמנלי התגלה שה-FHS שלי 22 התחלתי דיקור סיני והוא ירד היום ל-18.3 חברה שיש לה גם FHS גבוה, נוטלת פורמולת צמחים בהמלצת המדקרת שלה הפורמולה מכליה: 50% דיאוססקוראה 20% וויטקס 20% סימיסיפוגה = קוהוש שחור 10% סלביה = מרווה 50 טיפות פעמים ביום. האם זה יכול גם להתאים לי? אני 1.60 ושוקלת 67 אשמח ליוצכן ןעזרתכן

guysegal

New member
שלום פיצית

הצמחים שבפורמולה הינם מערביים. השאלה אם הצמחים יתאימו תתאים יותר למטפלים בנטורופטיה, שמתעסקים בצמחים מערביים. בנוסף, אי אפשר לתת תשובה מהירה האם הפורמולה מתאימה או לא. לא מספיק לדעת שה-FSH גבוה ואת משקלך וגובהך. יש להבין מדוע ה-FSH גבוה וכיצד ניתן להורידו וזאת על ידי אבחון מדויק בעזרת תשאול, דופק, לשון ועוד.

haimhen

New member
FSH גבוה

פיצית שלום מניסיוני דיקור וצמחי מרפא סיניים מסוגלים להחזיר את רמות ה FSH לתחום התקין בפרק זמן סביר של מספר חודשים מועטים. כך שהיי סבלנית.. את כבר בדרך הנכונה לגביי שאלתך - לדעתי היא אמורה להיות מופנת למטפל שלך.. אני מניח שאז הוא יעדיף לרשום לך פורמולה אישית - כזו שמכילה את כל האלמנטים שאת זקוקה להם. מעבר לכך שלצרוך צמחים ללא יידוע של המטפל זו טעות, לדעתי. לסיכום - אל תיקחי פורמולות צמחים שנרשמו לאנשים אחרים - זה לא בהכרח מתאים לך. בהצלחה :)

למעלה