חגית מהמדבר
New member
אשמח להתייעץ אתכם ../images/Emo22.gif
שלום לכולם! למי שלא מכיר: יש לי חוג מקסים שמשלב בע"ח ותאטרון בובות, תנועה ומוסיקה. אני פעילה בגני ילדים (גילאי 2-6) ומאוד מאוד נהנית. ההתייעצות היא לגבי שנת הלימודים שהתחילה עלינו לטובה: עקב סיבות אישיות משמחות, אני יכולה לעבוד רק עד סוף דצמבר ואז לצאת להפסקה של כמה חודשים. לכן שיווקתי את החוג שלי השנה לתוכנית של ארבעה חודשים ולא שנתית כמו תמיד. לצערי זה התקבל הרבה פחות טוב משנים עברו, ההורים והגננות מעדיפים לקחת חוגים שנתיים. נכון לעכשיו זה מקרטע ואני לא יכולה לבנות על ארבעה חודשי עבודה חזקים. עם זאת, אני כן חייבת לעבוד עד סוף דצמבר
אז... חשבתי לעשות שעת סיפור שבועית לילדי היישובים פה. לא חוג מחייב אלא משהו שבועי או דו שבועי. אני לא מאוד מתמחה בתאטרון בובות, בחוג שלי בדר"כ אלה סיפורים קצרים ואני עושה את זה מאוד פשוט כי אני עושה עוד דברים. מצד שני, שעת סיפור זו לא "הצגה" אלא משהו יותר פשוט שירוץ 2-3 פעמים ויתחלף בשעת סיפור אחרת. אני זקוקה לרעיונות ועצות איך לעשות את זה, במה להשקיע, איך זה אמור להיראות ואיך להתארגן על זה... אשמח מאוד מאוד מאוד לשמוע רעיונות !! תודה רבה, חגית
נ.ב דבי וגילי, תודה על איחולי שנה טובה! דבי, ה-X מתקדם טוב טפו טפו
שלום לכולם! למי שלא מכיר: יש לי חוג מקסים שמשלב בע"ח ותאטרון בובות, תנועה ומוסיקה. אני פעילה בגני ילדים (גילאי 2-6) ומאוד מאוד נהנית. ההתייעצות היא לגבי שנת הלימודים שהתחילה עלינו לטובה: עקב סיבות אישיות משמחות, אני יכולה לעבוד רק עד סוף דצמבר ואז לצאת להפסקה של כמה חודשים. לכן שיווקתי את החוג שלי השנה לתוכנית של ארבעה חודשים ולא שנתית כמו תמיד. לצערי זה התקבל הרבה פחות טוב משנים עברו, ההורים והגננות מעדיפים לקחת חוגים שנתיים. נכון לעכשיו זה מקרטע ואני לא יכולה לבנות על ארבעה חודשי עבודה חזקים. עם זאת, אני כן חייבת לעבוד עד סוף דצמבר