אשמח להתייעץ לגבי בניית בריכה בחצר

ליאת59

New member
אשמח להתייעץ לגבי בניית בריכה בחצר

קיבלנו הצעת מחיר לבריכה מחברה צרפתית שיש לה שלוחות ברחבי העולם. הם בונים באיזו שיטה מיוחדת עם פטנטים רשומים, אני מנסה להבין אם זה טוב או רע :)
אם יש פה מישהו שמבין קצת בבריכות ובנייתן אני אשמח לשמוע.

הנה לינק ליוטיוב של החברה עם סרטונים שמראים איך הם בונים בריכות:
https://www.youtube.com/channel/UCVKJoerCU6m-_zhuRVTnhVg/videos

תודה מראש!

רשר

Well-known member
מנהל
בריכת בטון מצופה ויניל - יקר וסליחה אך קקה

הבטון יקר
הויניל קקה
פנה לנטף בריכות וקבל הצעה https://n-nataf.co.il/%D7%A1%D7%95%D7%92%D7%99-%D7%91%D7%A8%D7%99%D7%9B%D7%95%D7%AA-%D7%A0%D7%98%D7%A3-%D7%91%D7%A8%D7%99%D7%9B%D7%95%D7%AA-%D7%A9%D7%97%D7%99%D7%99%D7%94-%D7%95%D7%9E%D7%A2%D7%A8%D7%9B%D7%95%D7%AA-%D7%9E%D7%99%D7%9D/

שלא יאמרו לך שאין לי קשר לחבר - יש, אבל זו סיבה דווקא לנסות אתם

ליאת59

New member
למה ויניל זה קקה?

אני מתגוררת בארה״ב אז אין טעם לנסות למכור לי בריכות בארץ... אשמח לשמוע מה החסרונות בציפוי ויניל (הם קוראים לזה ״ממברנה״, זה ויניל?)

אגב ההצעה שלהם הייתה יותר זולה אפילו מבריכות פייברגלאס

רשר

Well-known member
מנהל
ויניל נפרס בעובי דופן דק מאוד המחייב התנהגות אנושית באדיבות

מוגזמת מהמקובל להתנהג בבריכות בארץ, אפילו בהתקנה עובדים בלי נעליים,
הויניל נתפר במפעל לפי מידות הבריכה ורק המים מחזיקים אותו במקום, בעוד PVC מודבק לבריכה והיריעות מולחמות בחום בינהן, בתוספת עובי גימור משתנה למדרגות, מדרך היקפי,,,
עובי הדופן הויניל פחות מחצי מ"מ בעוד PVC לרוב מעל ל 1 מ"מ ולרוב כ 2 מ"מ,
המשמעות של זה הנה אורך חיי הציפוי,
בכל ציפוי פלסטי חובה להשאיר את הבריכה תמיד עם מים,
יש רגישות מוגברת לשמש ודהית צבע, כאשר ה PVC פחות רגיש לעומת הויניל,
סוד מקצועי רק לך - היצרן הזה לא מתכנן זרימת מים נכונה בבריכה,
אישית איני מכיר את השוק באמריקה כך שהיעוץ הנו על סמך ידע כללי ועבודה בתחום בארץ,

בינא

Member
את גרה בארה"ב ארץ הבריכות המתועשות והמודולריות

האמריקאים המציאו את הבריכות הקלות שמביאים ומכניסים לחפירה או מציבים על-קרקעי, את בריכות האלומיניום על שלל הציפויים שלהם ואת האביזרים הנספחים.
בארץ מפגרים ב-10 שנים אחרי ארה"ב וכנ"ל באירופה.
לא כתבת היכן בארה"ב, אבל אני משוכנע שבכל מדינה בארה"ב יש כמה חברות שמספקות בריכות מ-א' ועד ת' וההמלצה החד משמעית שלי היא תמיד לעבוד עם מי שקרוב ובטח שבנושא בריכות שחיה שחובה לטפל בהן, להחליף חלקים ולתחזק לפחות פעם בשנה לפני הפעלה.
במקרה הזה "החיסכון מהשטן" ועדיף לרכוש בריכה מיצור מקומי עם אחריות ארוכת טווח, כולל אחזקה של החברה המספקת או של מטפל בבריכות המקושר לחברה המספקת.

למעלה