אשמח לחווד מומחי הפורום- רכישת ספשלייזד רובאיי SL2 SRAM APEX

אשמח לחווד מומחי הפורום- רכישת ספשלייזד רובאיי SL2 SRAM APEX

אני מעוניין לשדרג ולהחליף את אופני הכניסה שברשותי (טרק אלומיניום טיאגרה ישנות מאוד).
הציעו לי את האופניים הללו שנת 2011 במחיר של כ3500 ש"ח.
בהנחה שהן עוברות בדיקת מכונפן והן במצב טוב מה דעתכם? ראיתי שהן כבדות יחסית (כמעט 9 קילו רטוב)
גלגלים פשוטים ומערכות של סראם שאין לי שום ניסיון איתם. מצד שני נוחות חשובה לי והבנתי שאלו האופניים מבחינת גיהוץ מהמורות הכביש ולבעלי פריצת דיסק כמוני (למרות שטפו טפו הגב לא מציק).
האם נשמע כמחיר טוב? אודה לכל התייחסות

נעם

ItsikH

Member
לשלדת רובה מוניטין מצוין לנוחות, המשקל מחשיד את הגלגלים אבל
לא הייתי מתייחס למשקל כפרמטר מכריע במחיר כזה. איני חובב שימנו כלל, אבל מבחינת תמיכה טכנית ותאימות הם המובילים, ולא ידוע לי מה מצב סראם מבחינת תאימות לשימנו, חלפים ותמיכה טכנית.

למחיר קשה לי להתייחס, על פניו סביר, לא זול אך לא יקר, אבל למחיר הייתי שואל מומחים אחרים

איציק תודה רבה. אשמח לעוד תובנות. עודד- לך יש ניסיון עם רובה

אשמח לשמוע מנסיונך

odedbc

New member
ממליץ. אחרי 10 שנים עם טיטניום, הוספתי ספשלייזד רובא לאורווה

ואני נהנה איתם מכל רגע.
בתור פריק של נוחיות (גמני עם פריצת דיסק, אבל בלי שום קשר) הוספתי גם:
הגבהתי קצת הכידון ועטפתיו בסרט עם ג'ל
כסא קצת מרופד- ספשלייזד בודי גאומטרי
והעיקר: צמיגים "25 עם לחץ אויר 100-105
לגבי המחיר, תנסה להציע 2800, תתמקח ותסגור על 3000.
ותהנה

ariasdo

New member
לגבי נוחות שלדת סגל מגנזיום אף פעם זה לא מאוחר לנסות אני .

מרכיב זוג נוסף עכשיו (יש לי כבר סגל כ 3 שנים ) , ובנוסף יש לי את כל סוגים האופנים השלדות לצורך השוואה , הסגל מגנזיום ממש נוחות לי ברכיבה ואני מעל 60

פרדי קלר ההולנדי, אלוף העולם ברכיבת כביש למאסטרס (גילאי 50+) גם רוכב עם שלדת מגנזיום סגל " כחול לבן .
אבל זה בתחום הפרסום שיווק נתנו לו הם ספונסר אז אין לו בררה .

אבל אני לא משוחד אני בדקתי וקניתי .
אני הצטט עוד חוות דעת מרוכב שגם לא משוחד ורק פעם אחת ניסה את אופני הסגל שלי לכמה שעות במסלול מגוון .
הציטוט מכתבה שלו " שלדת המגנזיום נוחה יותר מאשר הפלסטיק אליו הייתי רגיל עד אז " ( יקיר הפורום יותם קופמן מרץ 2013 ) .

אם עדין לא קניתה שווה לבדוק , לנסות ואז להחליט .
אריה סדובניק

יעקב 471

New member
אני התעניינתי פעם לגבי השלדות שלהם והמסקנה ,חבל על המאמץ.

על פניו נראה שהם ממש לא רציניים , ככה לא מוכרים אופניים. ראשית אין להם בכלל אתר בעברית , ובנוסף כל החנויות שאמורות להיות נציגות שלהם לא מחזיקות את השלדות שלהם, מה שמצאתי זה שיש להם אתר אירופאי ששם השלדה הקלסית שלהם נמכרת ב 1600 אירו , יקר ולא כדאי.
לסיכום נראה לי שהם לא במיוחד מתאמצים למכור כאן את התוצרת שלהם .

ariasdo

New member
היום המצב השתפר אבל עדיין החלק החלש זה שיווק פעם אפילו ...

גוגל היה מתקשה להגיע למפעל , היום יש חניות שמוכרות סגל .

אפשר לראות מספר כתבות באינטרנט באתר שוונג ,באתר בייקפאנל וכו' שעשו כתבות עומק בנושא אם כל האינפורמציה הנלוות .
יש אפילו סרטונים ביוטיוב .

לגבי המחיר אם קונים משומשות, זה מורד משמעותית את המחיר , צריך רק ממוכר אמין .

שהגמור לכוון ולשפצר את הסגל הנוסף שקניתי הכתוב פוסט עם תמונות והסיבה לפוסט ( עשיתי קומבינה נוספת אחרת ומיוחדת .)

אריה סדובניק

למעלה