אשמח לחוות דעת לגבי תכנית לחיטוב שלי

amirline

New member
אשמח לחוות דעת לגבי תכנית לחיטוב שלי

AB כ-4 פעמים בשבוע:

אימון A:
בנץ פרס - 3X5-8
לחיצת דאמבלים בשיפוע - 3X6-8
סקוואט - 3X8-10 (סט ראשון מצליח 10 וסט שני ושלישי מצליח 8)
לג פרס - 3X8-10
המסטרינג במכונה - 2X10-12
לחיצה צמודה דאמבלים בשכיבה - 3X10-12
בטן - 3X12

אימון B
מתח בתוספת משקל 3X5-8
בנט אובר 3X8
משיכה פולי צר - 2X10-12
אוברהד פרס - 3X5-8
לחיצת מוט מאחורי הראש (אחיזה רחבה) בעמידה - 2X10-12
כפיפת מוט בעמידה (בייספס) - 3X8-12
גו תחתון - 2X15

אירובי - 100-130 דקות בשבוע.

חשוב לציין שתקופת החיטוב היא 3-4 שבועות כאשר המטרה היא להוריד 1-2 קילו ולא יותר, חיטוב עדין מאוד כי אני חטוב יחסית.

תודה.

תשובה

בנט אובר- תעשה רק אם אתה בטוח ב100% שאתה עושה נכון, ואפילו גם הייתי ממליץ לוותר עליו, כי כל טעות קטנה שלך יכולה לפגוע לך בדיסקים.
לחיצת מוט מאחורי הראש (אחיזה רחבה) בעמידה= תרגיל מאוד מסוכן ,למה לעשות את זה מקדימה?
&nbsp
חוץ מזה אני חושב שהתכנית טובה. לגבי התזונה ממליץ על הדל פחמימה

amirline

New member
תשובות

בנט אובר אני עושה כבר הרבה זמן , נראה שהטכניקה טובה.
לחיצה רחבה מאחורי הראש זה תרגיל משני ואני לא עושה אותו עם הרבה משקל, לצורך העניין אוברהד פרס אני עושה 50 קילו ולחיצה מאחורי הראש עם 30.
&nbsp
דרך אגב, למה לחיצה מאחורי הראש הוא תרגיל כ"כ מסוכן ?
&nbsp
לגבי התזונה אז כמובן שהמפתח זה לקצץ פחמימות, זה סוד החיטוב

מאחורי הראש

המנח של היד לא טבעי לגוף
התוצאה ? אימפיצ'מנט בכתף.
עבודה של לחיצת כתפיים מאחורי הראש תהיה בעייתית למסובבי הכתף כיוון שאנו עובדים ברוצטיה פנימית (internal rotation)

The Pinky P

New member
מצחיק אותי בכל פעם...

בן אדם רוצה להתחטב, נותן רשימה מפורטת של מליון תרגילי כוח ואז רושם - "אירובי" עם צירוף מספר פעמים/ זמן לידו.

מה אירובי? מי אירובי? איך אתה מחלק אותו? מה התכנית התקדמות שלך? על מה אתה עובד באירובי? במה אתה מתמקד?

"אירובי"....

amirline

New member
במאזן קלורי שלילי, האירובי זה רק עזר, האוכל זה העיקר

לא משנה לי אם אני רץ על דופק 90% או על דופק 80% או אינטרוולים, בשורה התחתונה האירובי יעזור לי להיות במאזן קלורי שלילי.
&nbsp
החלוקה דינמית 4X35 או 3X30 ו 1X40 ,מה זה משנה ?

The Pinky P

New member
אז לפי מה שאתה אומר...

אם אני בדרך כלל עושה פעילות אירובית ורוצה ללהעלות מסת שריר אז אני צריך לעשות - א.ב.ג.ד.ה בפעילות אירובית
ולתת איזה חצי שעה אימון כוח 3 פעמים בשבוע,לא משנה מה ואיך, נרים משקולות 3 פעמים וזהו.

אתה מבין למה אני מתכוון? זה בסדר,אפשר באמת לעשות פעילות כוח במקרה הזה בצורה הנ''ל אבל בהתיעלות עבודה
ומיקסום תוצאות עסקינן - מה שאומר שבבניית תכנית אירובית מסודרת אתה תגיע לתוצאות יותר טובות וגם יותר מהירות שתשפענה גם
על הביצועים שלך בפעילות כוח, כנראה.

amirline

New member
לצורך העניין כבר עשיתי חיטוב פעמיים בשנתיים האחרונות

אחרי תקופות מסה, בשתי הפעמים התוצאות היו מצוינות , זה אומר ירידה לאחוז שומן חד ספרתי תוך שמירה על המשקלים מתקופת המסה אז תאמין לי האירובי זה שטויות בחיטוב.
&nbsp

למעלה