אשמח לחוות דעת על מחשב נייח

frankthe

New member
שני דברים

חסר זכרון ראם במפרט שלך
האיש מבקש מעבדים i5 ואצלך מעבד i3

רוברטי1

New member
אשמח לחוות דעת על מחשב נייח

מצ"ב קישור ל 2 מחשבים עם מה עדיפה יותר מבחינת ביצועים ואורך חיים.
המחשב מיועד לגלישה ברשת ועבודה מהבית ולפעמים להורדה והפעלת תוכנות הקשורות לעבודה (לא כבדות מדי אבל חשוב לי שהמחשב ירוץ עם כמה שיותר חלונות בלי שיתקע) ולא מיועדת למשחקים בכלל.

1 מעבד AMD זיכרון 8GB וכונן SSD 240GB
https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12793

2. מעבד אינטל זיכרון 4GB וכונן SSD 120GB
https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=17118

אשמח לדעת מה עדיפה מבינהם או שיש אפשרות נוספת במחיר דומה פחות או יותר ושוב, לא מחפש מחשב הכי חזק בשביל משחקים עםן תוכנות כבדות. רק לעבודה וגלישה עם כמה חלונות במקביל בלי שהמחשב יתקע.

המטרה להחליף את המחשב ענתיקה שיש ברשותי מעל 5 שנים ומראה סימני גסיסה.

תודה.

frankthe

New member
שלום!

יש כאן בעייה - מעבד amd לפי הדרישות שהצגת (ולא הצגת כמו שצריך) אמור להספיק לך אבל המעבד של אינטל עולה מבחינת הביצועים. אבל המחשבים לא ברי השוואה - אתה מבין את המשמעות של כונן 120 גיגה מול כונן 240 גיגה בנפח? אתה מבין את ההבדל בין 4 גיגה לבין 8 גיגה בהצעות השונות?
אם אתה רוצה מעבד אינטל שהוא עדיף מבחינת הביצועים על amd - שדרג את הזכרון ואת הכונן הקשיח בהצעה של איבורי - זה יעלה לך את מחיר המחשב ב 300-400 ש"ח אבל יתן לך את המחשב החזק ביותר שתוכל לקנות סביב התקציבים הללו. המחשב מיני px בכלל לא בר תחרות - זה כמו להשוות בין פיאט 500 חדשה לבין מרצדס c200 חדשה. שתיהן חדשות - אבל בכל זאת יש הבדלים ביניהן...

רוברטי1

New member
תודה. אהבתי את הרעיון

לשדרג עם מעבד אינטל בתוספת שדרוג כונן וזכרון.
האם מומלץ לרכוש חלונות 10 או גרסה קודמת יותר?

שוב, לא שאין לי אפשרות פשוט יש לי כבר מחשב נייד חזק ואין לי בעיה להשקיע 6000 במחשב חדש אבל אני לא צריך מחשב חזק אלא מחשב שיספיק לי לגלישה ועבודה מהבית שלא דורש יותר מדי זכרון כמו מחשבי גיימר למשחקים.

רק רציתי להיות בטוח עם מעבד אינטל עדיין עדיף על מעבד AMD כי ממה שקראתי יש אומרים אחרת אבל אלך על אינטל.

תודה

frankthe

New member
חג שמח

אין היום מערכת הפעלה למכירה של מיקרוסופט למעט windows10 יש הבדל בגרסאות home הביתית הרגילה שתיתן מענה לרוב האנשים, יש pro ויש ultimate שאינני חושב שתצטרך אותן...

ה ש מ ש

New member
המעבד של אינטל עולה בביצועים על המעבד של amd ?

לא מקבל. המעבדים של amd לא נופלים מאינטל ולפי הביקורות אפילו עולים עליהם. יש לי מחשבים נייחים עם מעבדי אינטל ושני ניידים עם מעבדי amd .המחשבים עם מעבדי amd טובים מאד ויותר זולים מאינטל המקבילים להם.

dudiel242

New member
המלצה למחשב חזק במחיר מנצח

שלום לך, שמי דודי ואני עוסק בתחזוקת מחשבים. תרשה לי להמליץ לך על מחשב נייח חזק יותר מאלה שציינת ובהנחה גדולה. עם זיכרון ddr4 , שים לב למפרט.
קישור: https://ksp.co.il/item/4105-51278

רוברטי1

New member
תודה גם לך

לא מוצא שום יתרון במחשב הזה לעומת מה שהבאתי בקישור ולגבי שאר הקישורים שכוללים מקלדת עכבר ומסך. לא מעוניין כי יש לי כל הרכיבים וחלקם חדשים מהניילון ומחפש רק מחשב בלבד.

תודה וחג שמח.

dudi4321

Active member
מסתובב

vortec

New member
תגובה

עברתי על הדרישות שלך והרכבתי לך ב KSP
מפרט שהוא לדעתי מהטובים ביותר באזור 2K ביחס לדרישות
ואני גם אסביר לך מדוע:
1.מעבד מהדור השמיני 6 ליבות מציג את היחס עלות\תועלת מהגבוהים ביותר
2.קירור משודרג למעבד שקט עם חתך נמוך שמתאים למארזים קטנים
3.לוח אם עם ציפסט H370 שכולל כמעט כול פיצ'ר אפשרי
4.זיכרון בנפח 8GB בתדר 2666MHZ
5.דיסק קשיח M.2 NVME בממשק PCIE מהדור החדש מהיר ביותר
6.מארז דקורטיבי כולל ספק כח מובנה עם אפשרות
להרכבה במאונך או במאוזן עם גודל פיזי קטן מאוד כולל קורא כרטיסי זיכרון מובנה.

סך הכל: 2,139.00 ₪
מעבד אינטל
מק"ט: 47222 מעבד אינטל Intel Core I5 8400 2.8Ghz 9MB Cache S1151v2 - Tray
כמות: 1
מאוורר למעבד
מק"ט: 22112 קירור למעבד Arctic Freezer 11 LP
לוחות אם למעבדי אינטל
מק"ט: 51083 לוח אם Gigabyte H370M D3H LGA1151v2, Intel H370, DDR4, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI
זכרונות
מק"ט: 54701 זיכרון למחשב Transcend 8GB DDR4 2666Mhz CL19
כונני SSD
מק"ט: 51072 כונן קשיח Kingston A1000 M.2 SA1000M8/240G 240GB SSD PCIe NVMe
מארזים
מק"ט: 46737 מארז כולל ספק Sohoo S610W HTPC 500W צבע לבן
הרכבה
מק"ט: 2581 הרכבת מחשב שלם - מחלקים של קיי.אס.פי
הטבה מיוחדת
מק"ט: COMPADDON הנחה מיוחדת על חבילה מחלקים שבמבצע
כמות: -1

https://ksp.co.il/?select=.269..396...intersect=..&rintersect=&store_real=#complist

למעלה