היי כולם,
קיבלתי במתנה מכונת פסטה ידנית וניסיתי 3-4 פעמים להכין פסטה טרייה בבית. התוצאה נחמדה וטעימה אבל לטעמי לא מתעלה פסטה קנויה.
אשמח לטיפים שלכם... תודות מראש
מה אני עשיתי -
משתמש במתכון הכי נפוץ ברשת: ביצה על כל 100-110 גרם קמח, טיפת שמן
מרדד לשלב 7 וחותך לפטוצ'יני. מכניס למים רותחים עם מלח למשך כדקה, דקה וחצי.
קראתי שפסטה טרייה מכינים מקמח טיפו 00 וניסיתי את זה, התוצאה היתה רכה מדי לטעמי.
ניסיתי שילובים של סמולינה ו-טיפו 00 והפסטה נהייתה קשה יותר אבל גם נוסף לה מן חספוס שאני לא אוהב.
הקמחים שהשתמשתי בהם:
קמח פסטה של סוגת ושל פיבטי TIPO 00
קמח סמולינה דורום איטלקית של הטחנות הגדולות.
לא ניסיתי: פסטה על בסיס מים, בצק עשיר בחלמונים (במקום ביצים שלמות)
קיבלתי במתנה מכונת פסטה ידנית וניסיתי 3-4 פעמים להכין פסטה טרייה בבית. התוצאה נחמדה וטעימה אבל לטעמי לא מתעלה פסטה קנויה.
אשמח לטיפים שלכם... תודות מראש
מה אני עשיתי -
משתמש במתכון הכי נפוץ ברשת: ביצה על כל 100-110 גרם קמח, טיפת שמן
מרדד לשלב 7 וחותך לפטוצ'יני. מכניס למים רותחים עם מלח למשך כדקה, דקה וחצי.
קראתי שפסטה טרייה מכינים מקמח טיפו 00 וניסיתי את זה, התוצאה היתה רכה מדי לטעמי.
ניסיתי שילובים של סמולינה ו-טיפו 00 והפסטה נהייתה קשה יותר אבל גם נוסף לה מן חספוס שאני לא אוהב.
הקמחים שהשתמשתי בהם:
קמח פסטה של סוגת ושל פיבטי TIPO 00
קמח סמולינה דורום איטלקית של הטחנות הגדולות.
לא ניסיתי: פסטה על בסיס מים, בצק עשיר בחלמונים (במקום ביצים שלמות)