אשמח לטיפים - מטבח חדש.

mikilk

Active member
אשמח לטיפים - מטבח חדש.

לאחר ש"אכלנו אותה" עם המטבח הקודם, החלטנו ללכת על פרויקט מטבח חדש ברמה גבוהה. אנחנו טובעים בים של רעיונות והצעות, כולם יקרים בטירוף!!! הפרפרים בבטן עובדים שעות נוספות, גם לאור הנסיון המר עם המטבח הקודם וגם בגלל המחירים המטורפים (מתקרב ל - 50000 ש"ח עבור מטבח + בר+ שיש). רוצה להתייעץ לגבי סוגי העץ, אני מעדיפה את המראה הטבעי, כפרי, עץ מלא, לא צבוע (לא בוק צבוע לגוון עץ אחר כפי שרוב הנגרים מעדיפים). רציתי אגוז אפריקאי - אבל לא ממליצים לי מטבח שלם מעץ זה, במיוחד לאור העובדה שאנחנו מתעקשים על דלת חלקה ללא פאזות (סיוט לניקוי). איזה סוגי עצים מומלצים, ובכלל טיפים כללים?

חברות מטבחים

קנינו דירה מקבלן ואלו האפשרויות לספקי מטבחים: סמל דקור פורום טופז היינו בפגישות והתרשמנו מכולם בצורה כזו או אחרת. אשמח לקבל תגובות והמלצות/השמצות על כל אחת מהחברות האלה (בדגש על מטבחי פורום, היות ואני לא מכירה אף אחד שעבד איתם ויכול לחוות דעה עליהם). תודה מראש

אני עשיתי אצל פורום

מאוד לא התרשמתי תוך כדי העבודה איתם שהם מקצועיים במיוחד. מכל מיני סיבות עברנו 4 מעצבים שונים (אחת פוטרה, אחת עיצבה מטבח שהתאים לה ולא לנו, אחד חלה ואחרונה היתה סתם לא מקצועית). אבל.... בעל העסק הוא איש מאוד נחמד, בסניף איפה שעשינו את המטבח החליפו מנהלת ויש שם כמה מעצבות שמבינות עניין, רק לנו היה ביש מזל שלא זכינו לעבוד איתם. בסופו של דבר... המטבח יצא מ ד ה י ם !!! אני ובעלי היינו בהלם כמה שזה יצא יפה, היה שווה כל הוויכוחים והתעקשות איתם. הם גם הפתיעו אותנו ומבלי שנבקש עשו כל מיני דברים שלא ציפינו שיעשו. מול איזה סניף אתם אמורים לעבוד, ר"ג או ראשון? אם אתם בר"ג אז קלייר מקסימה וממש מבינה מה היא עושה. אם אתם בראשון בשום פנים ואופן לא ליפול על סימה... לגבי האיכות, עוד מוקדם להגיד. חברה בעבודה סיפרה לי שהיא עשתה אצלם מטבח לפני כמה שנים והיא עדיין מרוצה מהמוצר. זהו. מקוה שעזרתי.

sarush

New member
טופז

מקצועיים מאד, אם כי לא בהכרח יצירתיים מדי... מעט חסרי מעוף לטעמי. אם אתם יודעים בדיוק מה אתם רוצים - זה בסדר. אבל אם אתם זקוקים למוח יצירתי ומבריק שיציע רעיונות נחמדים - אני לא הרגשתי ככה בעבודה אתם. די הולכים על סטנדרט ועל מה שהלקוח מבקש. מצד שני - אולי זו הבחורה הספציפית שעבדנו אתה. בקומה שלנו שניים עשו מטבחים אצל סמל ויצא הרבה יותר מודרני, מקורי ומעוצב.

zk il

New member
דרוג חברות מטבחים

בסולם 1 עד 10 ( 10 מעולה , 1 להתרחק ) זהו הדרוג שלי המשקלל איכות , עיצוב , מחיר, שרות ואחריות , עמידה בלוח זמנים, אורך חיים סמל מטבחים 7 מטבחי דקור 7+ טופז 6+ מטבחי הפורום 6+

למעלה