אשמח לייעוץ....

אשמח לייעוץ....

אבל אולי תוכלו לעזור לי כאן. אני בחורה בת 25, שגדלה בבית דתי, פתוח מאוד. אבל הנושא המיני היה בגדר טאבו, לא עושים עד שמתחתנים!!! וכך חלפו להן השנים,גדלתי עם מחשבה אחת בראש שאם אני אשכב עם גבר, אף אחד לא ירצה אותי וכל גבר שהכרתי, איך שניסה להגיע עימי לאינטימיות ברחתי ממנו,(לא הייתי יוצאת עם דתיים,גם חזותית אני לא נראית). והיום אני מרגישה צורך יותר מתמיד פשוט לעשות את זה,כדי להשתחרר...אני לא מסוגלת להכיר גבר ולהגיד לו שאני בתולה, הוא ישר חושב שמשהו לא בסדר אצלי. הכרתי בחור חמוד,שלא מעוניין במשהו רציני, אבל קשוב לי ברמות מטורפות,נפגשנו כבר פעמיים אצלו, והוא פינק אותי (בלי חדירה) והוא הציע להזמין לנו צימר, כדי שאני אעשה זאת סוף סוף,מה לעשות?!? מצד אחד אני רוצה, מצד שני יושב לי בראש שאני אהפוך "לזונה", "שאף אחד לא ירצה אותי" אוף אני מיואשת....

talty

New member
נשמע כמו דילמה...

את ילדה גדולה, אם תקיימי יחסי מין זה לא יגרע ממך בתור בן אדם, לא ישנה את מהותך ובטח ובטח לא יהפוך אותך לזונה. מין זה דבר כל כך טבעי, למה להתנגד למשהו שכזה? :) מותר לך להנות. מותר לך לדאוג לסיפוק צרכייך. שום דבר מזה לא הופך אותך לבן אדם פחות ערך חלילה. בסופו של דבר זו החלטה שלך ושלך בלבד. לא קל לגדול ע"פ אמונה מסויימת ואז לגלות שאולי היא לא ממש מתאימה לך.... תחשבי טוב טוב עם עצמך מה חשוב לך יותר להיות נאמנה לערכים שעליהם חונכת או "להתאים" את הערכים האלו לאמונות האישיות שלך בתור אדם בוגר. בהצלחה :)

ברוכה הבאה לפורום ../images/Emo140.gif

מרגיש לי שמעבר לניק שבחרת " מבולבלת בעצה" יש הרבה בילבול אצלך בפנוכו. נקודת ההתחלה שהייתי מייעצת לך לבדוק לפני כל עשייה אחרת היא: את האינטימיות שלך עם עצמך. איך את מרגישה עם העיצה הזאת?

מקסימה1

New member
מבולבלת שלום..

את כותבת שאת לא ניראת דתייה.. מה ז"א? את לא לובשת שמלות?? למה את לא מסוגלת להגיד לבחור חדש שאת מכירה שאת בתולה?? יש לי הרגשה שאת לא שלמה עם עצם היותך דתייה.. יש לי חברות דתיות בגילך ואין להן שום בעיה עם היותן בתולות, נהפוכו הן גאות בכך ולא ניראה להן הגיוני שום דבר אחר. לפי דעתי את צריכה לחשוב קודם כל על ה"דתיות" שלך.. כאן הקונפליקט הגדול שלך.

התבוננות...

שלום לך, לפעמים אנחנו צריכים לסבול מאוד, או להיות ממש מיואשים כדי שנסכים לצמוח. נשמע שיש פה אמונות שטיפחת במשך הרבה שנים והיום את רוצה להחליף, אולי הייאוש מבורך בכך שהוא מראה שמתחיל השינוי? כמה שאלות להתבוננות. אם תעני, אפשר יהיה להמשיך מהתשובות... - איזה דברים חיוביים אפשר ללמוד/להבין מזה שאת בת 25 ובתולה? איזה ערכים שלך את מדגימה בכך? כתבת: יושב לי בראש שאני אהפוך "לזונה", "שאף אחד לא ירצה אותי" - האם מה שאת אומרת זה ש"זונה" זו אישה שקיימה בעבר יחסים מין מלאים? - איך קוראים לאישה שכבר קיימה יחסי מין בעבר? - האם את אומרת שגברים לא רוצים נשים שקיימו יחסי מין בעבר? מאיפה את יודעת את זה? אשמח לשמוע מה יש לך להגיד, יום טוב, אורון.

למעלה