אשמח ליעוץ ועזרה

• פותח הנושא klum1
  • פורסם בתאריך

klum1

New member
אשמח ליעוץ ועזרה

לא יודעת למה אבל תמיד כשאני מכירה מישהו חדש , הוא מתלהב והכל נראה כה מוצלח.... אבל כל זה לפרק זמן מאוד קצר (שבועיים,חודש) ואז אני מגלה שהאדם או שנעלם או שמחפש באתרי היכרויות וכו'. למה ? זה או שאני נמשכת לטיפוסים לא אמינים,לא בוגרים או שמשהו בי לא בסדר. די נמאס לי. עם האחרון ממש הרגשתי שהנה הפעם קלעתי לבנאדם עם נשמה ורגש והאימרות שלו היו לכיוון רצינות ו...... פתאום לא מתקשר, לא עונה ונמצא באתר היכרות כלומר מחפש. מה עושים ? איך משנים אצלי את הדפוס לא ליפול לאותם בורות שוב ?

ערך עצמי

הי, ראשית, שם המשתמש שלך העציב אותי- אף אחד הוא לא כלום. את בדרך הנכונה בכך שאת מזהה דפוס, סגנון של גברים שנעלמים לך..שמטעים.. ברגע שאנו מזהים סגנון משותף של גברים זה בהחלט מצביע על משהו בבחירה שלנו ועל כך כדאי מאד לקחת אחריות ולבדוק מה עומד מאחוריה. אגב, בהמשך לשם המשתמש, כשאדם הוא בעל ערך עצמי נמוך או מרגיש כלום.. כמו שאת, סביר להניח שהוא ימצא לאורך כל חייו הוכחות לכך שהוא באמת כלום והנה גם במקרה שלך- את חושבת שאת כלום ויש לך כל הזמן הוכחות מגברים שאת מכירה שזה מה שמגיע לך. אני מזמינה אותך לבדוק עם עצמך, האם את מוכנה להשקיע זמן ואנרגיה כדי להתבונן פנימה, להבין את דרך המחשבה שלך, לזהות תבניות חשיבה מגבילות ולבחור אחרת את הגברים שלך. מהתיאור הקצר שלך קשה לדעת, האם תהליך של אימון או דווקא תהליך של טיפול יוכלו לסייע אך נראה לי שווה לבדוק זאת יותר לעומק. אשמח להמשיך ולסייע, בהצלחה! אילת לבנון

יקירתי

בעייתך שכיחה. בתחילת הקשר נוצרת התלהבות הדדית, לפעמים ישנה הצהרת כוונות, דבר היוצר בלבול וצפייה שפעמים רבות מתבדה. אינני מכירה את התנהלותך לפרטי פרטים במהלך הקשר. יכול להיות שאת מביעה התלהבות יתר, אולי את לא נותנת לו להוביל, אולי את מביעה חוסר הערכה עצמית, אולי הקשר אינטנסיבי מדיי וחונק.... ישנן סיבות רבות שיכולות להוביל למבוי הסתום שאת כרגע נמצאת בו. אך בשורות טובות בפי! ניתן להטות את כף המאזניים לטובתך. הכנסי לאתר "פרינסס" של שרון רובינשטיין, תוכלי לקרוא מאמרים מעניינים וטיפים פרקטיים אך למשוך אל חייך קשר רציני ארוך טווח.

למעלה