אשמח לכמה שיותר הצעות

אשמח לכמה שיותר הצעות ../images/Emo68.gif

שלום חברי פורום יקרים, מנהלים וקוראים.... במקור אני בהירת שיער (חום שטני) ונוטה כבר שנים לעשות גווני שמש בלונדייניים בהירים.השיער שלי מאז ומתמיד היה גלי, עד הכתפיים או לעתים קצת מעבר לכך. בשנה וחצי האחרונה התחלתי לעשות הרבה פאנים חלקים (במספרה.), לעתים כל שבוע, לעתים אחת לשבועיםי-שלושה. אני מבינה שאני די הורסת לעצמי את השיער אבל ממש אוהבת לראות את עצמי בחלק ומקבלת המון מחמאות על מראי. אחת לכמה חודשים נוהגת לגזוז קצוות (בעצב רב). היות ושמתי לב ששיערי מתחיל להישרף החלטתי לאחרונה לעשות מנוחה מפאן וללכת על המראה הטבעי, אבל היות ושיערי גלי (לא מתולתל ממש
)ואם אלך איתו יבש הוא ייראה נורא מנופח וחסר צורה, אני נוטה בלילה לחפוף ולשים קרם לחות של "קליאו", ללכת לישון עם שיער רטוב ובבוקר להוסיף לשיער ג'ל מעצב תלתלים של נטורל פורמולה. אני לא חופפת כל יום אלא אחת ליומיים. היום גיליתי שלמרות הפסקת הפאנים השיער שלי ממשיך להתפצל לו והקצוות מלאי חומר הג'ל ממש לא בריאים. חוצמזה יש לי נשירה בשנים האחרונות - לאחר הלידה המצב החמיר...לשמחתי יש לי שיער מלא מאוד כך שזה לא מורגש אבל לי זה טיפה מציק. שאלותיי הן: מעבר למסיכה אחת לשבוע האם יש עוד חומרים "להבריא" את השיער? (אגב הפסקת גוונים ו/או תספורות רבות וכיו"ב לא באות בחשבון)... כמו כן אשמח לשמוע המלצות על סוגי ושמות חומרים טובים שגורמים לתילתול/סלסול השיער ושמירתו מסודר ויפה במהלך יום שלם!!!!!!! (ושוב להזכירכם השיער שלי גלי כך שחשוב לי שייראה טוב, לא סתם מנופח וכו') תודה מראש וסופ"ש נעים:)

SummerSpirit

New member
את הנזק כבר עשית

השיער שלך נשרף בגלל הפאנים המרובים ותאמיני לי שאני מדברת מניסיון - השיער משתקם מעצמו עם הזמן. אני במקומך כן הייתי מפסיקה לצבוע את השיער כי זה גם מה שהורס אותו בין השאר ולא הייתי נוגעת בו יותר מדי אלא נותן עוזבת אותו בשקט לכמה חודשים. בגלל לחומרים טובים לתלתול או סלסול - גם לי יש שיער גלי ואני משתמשת במוס לקיבוע תלתלים של נטורל פורמולה. הוא מצויין והתלתלים מחזיקים לי שעות בלי בעיה.

SummerSpirit

New member
חחח מה נהיה?

אלא נותן עוזבת אותו בשקט - בלי המילה נותן ובגלל = בקשר
.

בזוקההה

New member
שלום ../images/Emo9.gif

הבנתי שאת ישנה עם שיער רטוב. אז אני ממליצה לך לא לישון עם שיער רטוב ולתת לו להתייבש ולנשום. כנראה הנשירה היא מכל הקרמים, אם היא לא תעבור כדאי לך ללכת לרופא עור אולי יש איזה מחסור בויטמינים, או שבגלל שזאת עונת מעבר יש נשירה. תוכלי לעיין בטאגלייס ובקישורים איך לייבש שיער גלי ונפוח. בכל מקרה אני ממליצה לא לישון עם שיער רטוב ולחפוף לפחות שעתיים שלוש לפני השינה. להורדת נפח ולשיער יפה אני ממליצה ספריי סיליקון של מישל מרסייה (מוריד נפח כמו קסם ועושה שיער יפה! מומלץ) וכמו כן שמן מרוקאי של מישל מרסייה גם, שהוא מומלץ כאן לשיער מתולתל או גלי. בהצלחה

ירדנעע1

New member
כששאלתי מומחית בעניין

היא אמרה שהסיליקון לא טוב,שהוא ייבש את השיער שלי ברמות מטורפות. הצעות מנסיון?

בזוקההה

New member
לי הספריי סיליקון בסדר

בכל מקרה מעליו אני שמה שמן אובליפיחה.. הוא לא שומני (לא שמים יותר מדי), גם מוריד נפח ויש לו ריח מעלף

למעלה