מצטערת שמאוחר. מרק עגבניות מצוין
ופשוט פשוט: מקלפת 5-6 עגבניות (משרה כמה דקות במים רותחים), חותכת, לא קטן מדי, ו= בסיר רבע שעה בערך. מוסיפה לזה קופסא שלמה של עגבניות מרוסקות (לא רסק עגבניות), שום, הרבה, למי שאוהב, חתיכות בצל, ומים רותחים (אם מדובר בקופסא גדולה שהוספתי אז משהו כמו 4 כוסות), ואז- גי'נגר (אפשר גם קפוא- שתי קוביות) ו, 2 כפות סוכר חום, כפית מלח, פלפל שחור כמובן ותמיד, ואז אחרי חצי שעה בערך אני מרסקת בבלנדר מוט, ואז- מוסיפה כף של אורז או אפילו שתיים, שמסמיכים את המרק . טועמת ובודקת. פשוט, קליל ובצ'יק.