בלי טיגון זה באסה אבל
כבר ראיתי וניסיתי לטגן במיים כן כן זה אפשרי לחתוך בצל קצוץ וגזר\בטטה לקוביות קטנות קטנות לזרוק למחבת טפלון טובה ולחממם ברגע שהמחבת מתחיל לרחוש להוסיף כף מיים ולערבב כשהמיים מתאדים להוסיף שוב כף וככה עד שמקבלים צבע זהוב מהמחבת בלי שמן ברגע שזה מוכן להוסיף את זה לכוס אורז מלא (הטיגון כבייכול היה בלי תבלינים בלי תוספות בלי כלום!!) לערבב את הכל יחד לכסות בציר מרק עוף או ירקות להוסיף מלח פלפל פפריקה וטבעות של בצל ירוק לתת לזה להתבשל במשך כ-10 דקות לכבות את האש ולא לפתוח את המכסה אחרי המתנה של 10 דקות בהם התבשיל המשיך בישול באדים לפתוח ולערבב בתאבון