אז הנה כמה רעיונות
לחתוך סלק לפרוסות דקות, לתבל במעט שמ"ז, אפשר גם בלסמי, ולהגיש עם גבינה מלוחה כלשהי (בולגרית, פטה) או לחלופין, לחתוך סלק לקוביות ואותו הדבר (אני מוסיפה גם בצל ירוק, אמא שלי אוהבת להוסיף גם פטרוזיליה)
 
עוד רעיון- בתכנית של אהרוני ביום שני הוא נתן מתכון לסלט כרוב-
היה בו כרוב סגול, לבן, גזר וסלק מגוררים, בצל ירוק
ורוטב עם טחינה, סויה, ג'ינג'ר... לא זוכרת מה עוד אבל בטח אפשר למצוא ברשת.